Numerološka prognoza za proleće 2023. godine po mesecima!

MART

Mart ove godine doneće svoje promene u život svakog čoveka: za nekoga će to biti promene u radu, za nekoga - promene stvaralačke prirode, za nekoga - duhovnog plana. A za neke će se promene nadoknaditi kroz važne trenutke. Ovoga se ne treba plašiti, samo treba znati da posle promena i padova uvek dolazi do uspona.

Martom vam omogućava da pokažete sve svoje kreativne kvalitete tokom ovog perioda. S obzirom da ova godina donosi veoma snažan napredak, u martu možemo da iskoristimo sve svoje talente, resurse, mogućnosti i kreativnost da napravimo neku vrstu kreativnog projekta i damo veoma dobar početak našim poslovima.

Mart je veoma dobar za orijentisanje vaših kreativnih projekata na inostranu zajednicu i njihovo predstavljanje široj javnosti. Ako ste plesač, pevač, muzičar, osoba iz šire javnosti, ako ste popularni, onda će ovi talenti biti traženi u martu. Zato samo napred i iskoristi svoju šansu.

Da biste postigli svoj cilj, moraćete da prođete kroz prepreke i poteškoće. Može doći do ozbiljnih preokreta. U ovom slučaju, potrebno je filozofski sagledati situaciju. Pokušajte da se izdignete iznad situacije. Ovo će omogućiti da se "prekorači" ovaj problem i krene dalje. Pozitivan aspekt u martu 2023. biće sposobnost da budete u toku. Ako vam se dođu prilike i šanse, treba da im odgovorite i uhvatite sreću. Treba samo vešto i mudro zaobići teškoće. Moguće je da ćete morati da radite više nego obično: da biste postigli svoj cilj, moraćete da radite duplo više. Samo budite spremni na to .

APRIL

April nam svojim zalaganjem daje unutrašnju snagu, mudrost i mogućnosti, odnosno radom i trudom postiže se uspeh u poslu. Ali vredi obratiti pažnju na to da april, između ostalog, pruža nove mogućnosti. Poteškoće mogu da čekaju u procesu rada, mogu se odnositi na putovanje ili preseljenje. April može dati apsolutno bilo koji poduhvat, kao od nule, posebno ako još niste stekli nikakvo iskustvo u ovoj stvari. Ako ste još uvek početnik i još uvek morate sve da naučite. To može biti i rad na daljinu, ako je to relevantno za vas.

Mesec vam takođe daje priliku da komunicirate sa velikim brojem ljudi, upoznaćete prijatelje, poznanike, bićete pozvani na gužve, ovog meseca će biti mnogo događaja - pokušajte da uradite sve. Pozitivan aspekt će biti unutrašnja snaga duha, sposobnost da izdrži sve poteškoće i bilo kakve prepreke. "Opušteni" aspekt aprila je kreativnost koja može biti u povojima ili u "pospanom" stanju. Možda imate projekte, ali ne možete da ih sprovedete. Ili možda dolazi do nedostatka kreativnosti. A da biste nešto stvorili, morate uložiti mnogo truda.

MAJ

Maj ukazuje da ćemo, najverovatnije, morati da naučimo da čujemo, slušamo i razumemo jedni druge. Verovatno će se to ticati sfere odnosa. Stoga, budite spremni na činjenicu da morate nešto da žrtvujete: na primer, da napravite kompromis u svakom odnosu. Možda će za vas to biti žrtva, ali će se ta žrtva kasnije pretvoriti u blagoslov ili vrlo dobar početak za budućnost. Veoma važan aspekt maja ove godine biće tema porodice. Stoga, pokušajte da izbegnete svađe i sukobe. Održavajte odnose sa svojim voljenima u harmoniji, posebno sa onim ljudima kojima verujete svom dušom.

Mesec ukazuje da će se glavne radnje i događaji razvijati oko vaše porodice, porodične udobnosti, kao i oko pravnih pitanja. Moguća su renoviranja, dekoracija doma, promena nameštaja. Pravna pitanja i porodična pitanja takođe mogu biti povezana. Pozitivan aspekt će biti sposobnost da se pomirite sa okolnostima koje vam se ne sviđaju i prihvatite ih. Možda će vam trebati nečija podrška ili će se u okruženju pojaviti osoba kojoj je potrebna psihološka, duhovna podrška od vas. Tada će zadatak meseca biti pomoći ovoj osobi. Mesec je dovoljno dobar da stvorite svoju porodicu, ojačate odnose i izgradite udobno gnezdo.

Izvor: Sensa