Dnevni horoskop za 11. mart 2023. godine!

Mesec u Škorpiji nam daje intenzivnu energiju . Strast, senzualnost, impulsivnost. Želimo da doživimo nešto novo, ali i lakše se nosimo sa ozbiljnim promenama. Mesec je u trigonu sa Saturnom - ovo je odlično vreme za održavanje poslovnih sastanaka - posebno ako treba da prodajete ideje. Treba rešiti sve stvari koje zahtevaju emocionalnu kontrolu, jer ćete se osećati mentalno snažnim. Finansijske odluke sada dolaze lako, nećete praviti nikakve ekstravagantne ili nepotrebne kupovine.

Merkur je u sekstilu sa Uranom - Ovaj aspekt između Merkura i Urana čini vas progresivnim, energičnim, nekonvencionalnim i kreativnim. Imate intuiciju, talenat za govor, originalnost i fleksibilni ste u promenama. Brzi ste u mislima i imate afinitet prema tehnologiji, fizici i matematici. Imaćete sjajne ideje koje se mogu materijalizovati u novčanoj vrednosti. U ovom periodu upoznaćete veoma zanimljive ljude preko prijatelja.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 11. mart 2023. godine!

Sensa / Canva DNEVNI HOROSKOP ZA 11. MART 2023

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa