Horoskop za vikend od 10. do 13. marta 2023. godine!

Ovan

Posao će vas zaokupiti i poslednjih dana ove nedelje, pa ćete zbog toga možda propustiti neke zabavne događaje. Pokušajte da proneđete balans između privatnog i poslovnog. Nemojte da zapostavljate voljene osobe.

Bik

Ovih dana ćete izabrati da provodite više vremena sa svojom porodicom, ali posebno sa starijim ljudima oko vas. Odlučićete da posetite blisku rodbinu i sa njima obavite što više aktivnosti. Veoma ste samouvereni, a to vam može dati višu poziciju na poslu.

Blizanci

Ovog vikenda možete biti osetljiviji, pa je važno da radite sa svojim emocijama. Nećete donositi važne odluke, već ćete pokušati da uživate napolju i prošetate, što će vam pomoći da se opustite i smirite.

Rak

U ova dva dana fokusiraćete se na ljude koji nemaju toliko mogućnosti kao vi. Pomagaćete ljudima i to će vam pomoći da se fokusirate na neke greške koje ste napravili u prošlosti, tako da ćete moći da imate novu perspektivu u svom životu, u budućnosti.

Lav

Bili ste veoma zauzeti na poslu ove nedelje, i to će se pokazati kroz nagradu koju ćete dobiti. U ovom periodu potrebno je da se fokusirate na sebe i na svoje stanje.

Devica

Vaša dosadašnja ulaganja će se isplatiti, a ta ušteda će vam pomoći da započnete nove projekte u koje već dugo verujete. Ako ćete imati neke nesuglasice u vezi sa svojim poslovima, morate biti spremni na kompromis.