Nedeljni horoskop od 13. do 20. marta 2023. godine!

Ovan

Ovan, kao jedan od najaktivnijih i najenergičnijih znakova zodijaka ove nedelje će osetiti ogroman porast snage i energije. Očekuje vas novi nivo u pogledu produktivnosti. Uprkos pozitivnoj tranziciji Venere, Merkur je i dalje slab, pa vam astrolozi savetuju da pažljivo pravite korake ka cilju. Ovnovi treba da planiraju sve važne stvari, da održe obećanja i izbegnu nepromišljene troškove. Ne preporučuje se žuriti sa zaključcima.

Bik

Bik treba da zapamti da će u pogledu unutrašnjeg stanja nedelja biti veoma povoljna. Biće sjajno raditi na sebi i tražiti hobije, nove izvore prihoda. To će se izuzetno pozitivno odraziti na predstavnike ovog znaka i na njihove uspehe u ljubavi i poslu. Venera će Biku pruža šanse za uspeh u gotovo svim oblastima života.

Blizanci

Blizanci mogu da pronađu ravnotežu i pronađu pravac u životu. Ako morate da tražite savet od drugih ljudi, poslušajte onima kojima verujete. Najpovoljniji dan za iskorak je četvrtak. Venera u Biku će dati prilike za poboljšanje života i ispravljanje svake neprijatne situacije koja se ranije dogodila.

Rak

Za Rakove astrolozi preporučuju planiranje važnih stvari i novih početaka za ovaj period kako bi obezbedili srećnu promenu ovog proleća. Izbegavajte laži, jer obmana ima izuzetno negativan uticaj na sudbinu i energiju. Druga polovina nedelje biće održana pod okriljem jake Venere. Na putu do željenog, predstavnicima ovog znaka možda će biti potrebna podrška voljene osobe.

Lav

Lavove čeka nedelju dana sreće i značajnih pomaka u poslu. Sve što se sada traži od Lavova je samo da zadrži smirenost, uobičajeni ritam života i pristup poslu. Pažnja prema detaljima i oprez u rečima pomoći će da dobijete podršku sreće. Kada se pojave izazovi, važno je da sačuvate optimizam.

Devica

Ključni period za Device. Ovi dani su obeleženi aktivnošću Venere. S obzirom na stanje planete, predviđaju promene u ustaljenom toku života. Promene će dovesti do povoljnog života u svim pravcima. Nastavite da se trudite za svoje ciljeve.