Dnevni horoskop za 15. mart 2023. godine!

Opozicija Meseca i Marsa može vas učintii ishitrenim i strastcvenim, ali i sklonim potiskivanju osećanja. Što se tiče ljubavi i braka, trigon Meseca i Venere donosi jedinstven aspekt, jer je pogodno vreme za venčanje. Vaše osećanje ljubavi je pouzdano, a vi ste prilagodljivi i ljubazni. Vedro ste raspoloženi, brinete o porodici, izbegavate svađe i sukobe. Takođe ćete sigurno uživati u kulinarskim zadovoljstvima.

Mesec u Jarcu nam daje ozbiljnost, promišljanje, koncentraciju i odlučnost. Čak i ambiciozni ciljevi mogu biti malo bliži. Dužnost zove, privatni život je zanemaren. Potrebno je da izdvojite vreme za uživanje i razonodu. Sekstil Meseca i Saturna povećava vaš osećaj odgovornosti i organizacionih talenata. Bićete u stanju da sledite svoje ciljeve pažljivo. Dobar je trenutak da se sastanete sa prijateljicama i razgovarate o važnim temama. Konjunkcija Sunca i Neptuna može vas učiniti osetljivijim - spremni ste da pomognete drugim ljudima.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 15. mart 2023. godine!

Sensa / Canva DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2023

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa