Horoskop za vikend od 17. do 20. marta 2023. godine!

Ovan - Savetuje vam se da stalno kontrolišete svoju aroganciju jer to može stvoriti probleme. U slučaju da planirate da investirate u osnovna sredstva, pažljivo razmotrite finansije. Preopterećenost poslom može uticati na vaš lični život. Oni u vezi treba da izbegavaju diskusiju o bezvrednim temama.

Bik - Svoj posao možete završiti pre roka, što može povećati vaše samopouzdanje. Vaša vitalna snaga takođe može biti dobra i može vam pomoći da donesete teške odluke u smislu poslovnog rasta. Možda ćete imati koristi u smislu rasta plata. Možda ćete dobiti odgovarajuće rezultate svog planiranja. Usamljeni mogu naći dobar spoj.

Blizanci - Početkom nedelje možete imati potpunu kontrolu nad svojim izdacima. Svoju ušteđevinu možete ponovo uložiti u bolje opcije, što može poboljšati vaše finansijsko stanje. Možete biti ljubazni prema drugima. Možda ćete moći da se usredsredite na domaće poslove. Kolege mogu biti podrška u vašem radu, što se može pretvoriti u uspeh u smislu projekta. Možete očekivati da ćete dobiti neke podsticaje.

Rak - Početkom nedelje možete se osećati zdravo. Vaša želja može se ostvariti. Ljudi oko vas mogu tražiti pomoć od vas da reše svoje probleme. Na profesionalnom planu, možda ćete moći da donosite odluke koje bi se mogle pretvoriti u koristi u bliskoj budućnosti. Oni u vezi mogu pronaći neka rešenja za napredovanje u pogledu braka.

Lav - Pazite kako investirate novac i na koje ljude se oslanjate. Usamkljeni bi takođe trebalo dobro da razmisle pre nego što odluče da nekome poklone srce. Ako se pojave troškovi, možete naučiti važnu lekciju kako da uštedite. Dobri su dani za učenje.

Devica - Između 17. i 19. marta, vaš Mesec može biti u dobroj poziciji, možda ćete dobiti dovoljno prilika u smislu dobitaka. Vaši gubici se mogu pretvoriti u profit. Možete početi da radite na projektu koji vam može doneti dugoročne koristi. Učenici mogu biti više fokusirani na svoje ciljeve. Usamljeni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu.

Vaga - Vage ovog vikenda mogu imati mentalni mir i sreću. Možda će doći do povećanja vašeg samopoštovanja. Možda ćete dobiti brojne poslovne prilike, što može povećati vaše poslovanje. uz pomoć uticajne osobe, možete dobiti beneficije u pogledu vašeg rada. Sreća i za one koji traže posao. Sporovi u partnerstvu mogu se pretvoriti u harmoniju.

Škorpija - U danim između 17. i 19. marta, pozitivan mesec može da vas usreći, vaša vitalna snaga može da vam pomogne da svoj projekat završite na vreme. Vaša sudbina može doneti nove prilike, koje mogu doneti neočekivane koristi. Vaše finansijsko stanje se može poboljšati.

Strelac - Nedostatak strpljenja i nesanica mogu vas učiniti arogantnim. Izbegnite bilo kakve svađe i pazite koje reči izgovarate kako ne biste uvredili blisku osobu. Razmislite pre nego što sklopite partnerstvo u poslu. Studentima se savetuje da nastave vredno da rade.

Jarac - Očekuje vas bolja interakcija sa drugima, a možete se na poslču povezati i sa osobom koja će vas podstaći da se razvijate. Na polju akrijere mogući su novi planovi, a kod kuće renoviranja, dekoracije i neke nove ideje. Kreativnost kod kuće i u porodičćnim odnosima može posebno da vam prija. Ako ste imali konflikte sa partnerom, u ovom periodu mogu da budu rešeni.

Vodolija - Možete iskoristiti svoju kreativnost i smisao za umetnost u uređenju kuće i radnog mesta, što može doneti dobre vibracije. Možda ćete uspeti da pobedite svoje intelektualne protivnike. Ovo je vreme kada možete kontrolisati svoje slabosti, što vam može dati unutrašnju energiju za borbu sa negativnim okruženjem oko vas.

Ribe - Možete biti srećni i mirni, samoanaliza vam može pomoći da steknete samopouzdanje, što može povećati vašu dobru energiju. Osoba koja traži posao možda baš ovih dana treba više da se potrudi. Uz pomoć komunikacijskih veština možete rešiti mnoge probleme. Savetuje vam se da se malo odmorite da biste smanjili posledice prekomernog rada.

Izvor: Sensa