Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2023. godine!

Ovan

Merkur prelepi Ovan doneće i dobre vesti i brige o budućnosti. Vodite računa o svom zdravlju i raspoloženju. Ako se suočite sa neprijatnim emocijama, nemojte da budete previše impulsivni. Ovnovi su na listi najuspešnijih u finansijama , ali to ne znači da treba da troše nepredviđeno i na nepotrebne stvari.

Bik

Biku će biti potrebna pomoć u svim oblastima života, pa se slobodno konsultujte sa ljudima kojima verujete. Počinje povoljan trend koji je idealan za početak novog poglavlja u životu. Ukoliko vam je pažnja rasejana, ne donosite odluke nepromišljeno.

Blizanci

Blizanci treba da prebace pažnju sa posla na komunikaciju i kućne poslove. Uradite nešto važno, a nakon toga ne zaboravite da se opustite. Uzmite slobodne dane ako je moguće, potrebno vam je malo odmora. U narednih sedam dana vredi tražiti put do harmonije, do čišćenja od negativnosti.

Rak

Očistite svoj um od negativnih misli i izaberete prave ljude za komunikaciju. Možete da osetite energiju drugih ljudi, okružite se onima koji vam prijaju i donose radost. Astrolozi navode da će sa pojavom problema predstavnici ovog znaka započeti novi život. Dobro ili loše, na njima će da odluče.

Lav

Lavu će promena doći malo brže nego drugima. Neće samo da pokuca na vrata, već mogu da uđu bez kucanja. One neće biti isključivo pozitivne ili negativne, ali njihove posledice mogu biti dobre ili loše. Lavovi moraju da vide izazove kao način da postanu bolji i mudriji. Da biste lakše promenili svoj život nabolje, trebalo bi češće da se posvetite poboljšanju raspoloženja.

Devica

Glas intuicije će vam omogućiti da tačno osetite kako treba da postupite u ovoj ili onoj situaciji da biste iz nje izašli kao pobednik. Međutim, da biste sveli rizike na minimum, i dalje morate da uđete u režim štednje i da ne trošite previše. U prisustvu teškog umora, bolje je da se odmorite i da ne primoravate sebe da nešto završite.