Novčani mesečni horoskop za april 2023. godine!

Ovan (21.03 - 20.04.)

U aprilu, Ovan ima jedan od najboljih perioda u godini. Njihova snaga i energija dostižu vrhunac, bude želja za pomeranjem planina. Ipak, bolje je to usmeriti na unapređenje sopstvenog doma ili uspostavljanje porodičnih veza. Jasnim i sistematičnim delovanjem moguće je postići čak i malo, ali pouzdano povećanje sredstava. U trošenju je preporučljivo biti racionalan i ne prelaziti predviđenu granicu, ali možete se počastiti i odlaskom u restoran ili kupovinom kvalitetnih stvari.

Bik (21. april - 20. maj)

Prema finansijskom horoskopu za april, sreća će se okrenuti onim Bikovima koji su poslovno aktivni i ne plaše se da dođu do izražaja. Prvu trećinu meseca, njihov vladar Venera će biti u prebivalištu, udvostručavajući šanse za uspeh i društveno i materijalno. U narednih 20 dana, zvezde preporučuju da se ne kupuju naglo. Mudrije je investirati u nešto vredno i posvetiti većinu vremena poboljšanju svojih veština.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Budite izuzetno oprezni u rukovanju novčanim tokovima. Nikako ne učestvujte u sumnjivim transakcijama, budite oprezni sa poslovnim dogovorima i odlukama. U preostalim danima, naprotiv, biće prilike da dobro zaradite, za šta ćete morati da delujete odlučno, aktivno i neustrašivo.

Rak (21.06 - 22.07)

Rakovi, prema zvezdama, moraju da se fokusiraju na svoje karijere. Kroz profesionalna dostignuća, prema finansijskom horoskopu za april, stići će im blagostanje. Vaažno je da uprkos promenama ostanete uravnoteženi i smireni.

Lav (23.07 - 22.08)

U narednom periodu, Lav treba da preuzme razvoj obećavajućih projekata koji će doneti dobre novčane relacije u budućnosti. A prijatelji i istomišljenici će pomoći u sprovođenju ovih planova. Mnogo je manje verovatno da će stvari koje su započete same uspeti. Povežite se sa ljudima od poverenja.

Devica (23.08 - 23.09)

Oni koji su pod uticajem Merkura imaće priliku da unaprede svoje profesionalne veštine, što će prouzrokovati povećanje priliva novca u njihovim životima. Međutim, za ovo ćete verovatno morati da idete na putovanje ili malo poslovno putovanje. Neke od Devica u aprilu čekaju unapređenje ili prelazak na novi posao, što će im ojačati materijalnu situaciju.