Kineski mesečni horoskop za april 2023. godine - ako niste sigurni koji ste znak, proverite OVDE na osnovu godinu rođenja.

Pacov
Za one rođene u godini Pacova, april neće biti najstabilniji mesec. Vredi paziti na sva finansijska pitanja, odustati od ulaganja i odložiti velike kupovine za maj. Slobodna sredstva je bolje uštedeti, a ne trošiti. U radu treba izbegavati male greške zbog nepažnje. Povoljan mesec za stvaranje novih i jačanje postojećih romantičnih veza.

Bivo
April će doneti nove prilike rođenima u godini Bivola. Vaša aktivnost i pozitivan stav će vam pomoći da ojačate svoju poziciju u timu. Dobar posao će doneti ne samo novčanu nagradu, već i napredovanje u karijeri. Posvetite se jačanju zdravlja i usvajanju dobrih navika.

Tigar
Za one rođene u godini Tigra, april će biti težak mesec u karijeri i ličnim odnosima. Moguće je da ćete na poslu imati konkurenciju. Izbegnite bilo kakve svađe u porodičnim odnosima. Međutim, svi izazovi će biti privremeni jer imate dovoljno hrabrosti da se suočite. Pazite sa pozjamljivanjem novca.

Zec
Rođeni u godini Zeca ovog meseca će morati da se suoče sa novim izazovima u poslu. Treba da uložite mnogo truda pre nego što shvatite sve nijanse. Vaš dobar rad će biti nagrađen, ali bi trebalo sve da radite posvećeno. Obavezno odvojite vreme za odmor, ne zaboravite da se opustite.

Zmaj
April će biti veoma srećan mesec za sve rođene u godini Zmaja. Na poslu će sve ići kako treba. Pored glavnog izvora prihoda, dobićete priliku da zaradite na investicijama ili dobijete novčani poklon. Ako ste već dugo zaljubljeni u nekoga, vreme je da pričate o svojim osećanjima. Sada ste u dobroj formi i imate hrabrosti.

Zmija
Rođeni u godini Zmije treba pažljivo da planiraju sve svoje finansijske transakcije. U komunikaciji sa poslovnim partnerima pažljivo pratite svaku reč. Rezanje troškova i vaš preduzetnički duh će biti u svom najboljem izdanju, zahvaljujući čemu će finansijska kriza uskoro biti zamenjena brzim finansijskim rastom.