Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine.

Mesec je u Raku što može da objasni porodične probleme, nelagodnosti na poslu i rasprave u javnosti. Važno je da zapamtimo da uvek prvo promislimo pre bilo kakve reakcije. Kasnije tokom dana Mesec u Raku ulazi u sekstil sa Venerom koja je u Biku – iskoristite ovo posle podne za druženje sa prijateljima u svom domu uz sjajan obrok. Odličan je trenutak za upoznavanje sa novim ljudima i svakako nas očekuje više osmeha.
I kasnije tokom večeri je povoljan aspekt za zabavu i druženje ali i romantične izlaske!

Ovan
Vi i vaš partner imate različite planove koji vas vuku u različitim smerovima. To bi moglo da vas uznemiri. Razgovorom možete da ispravite nesporazume. Imate brige zbog novca.

Bik
Iako se to trudite da prikrijete, vi ste iscrpljeni. Najbolje je biti iskren prema sebi i drugima. Ne morate da igrate na tuđu melodiju, samo na svoju.

Blizanci
Danas biste mogli da naučite kako i kada da prepoznati koje su prilike vredne, a koje ne. Ne dopustite da se niko spolja meša u napredak vaše ljubavne veze.

Rak
Osećaćete se dobro što ste mogli da pružite ruku pomoći. Vaši seksualni apetiti mogli bi da vas iznenade narednih nekoliko dana. Možda vas čak privuče i prijatelj.

Lav
Verovatno ste ovih dana neki problem gurnuli pod tepih, izbegavajući neizbežnu raspravu. Ako je prijateljstvo došlo do zida, vreme je da se stvari reše.

Devica
Danas vas očekuje srećan splet okolnosti. Nove prilike za posao ili romantični događaj će biti uzbudljiv odmak od svakodnevnih iskustava.

Vaga
Danas ste u 'punoj brzini'. Krenite svojim tempom, ali ne očekujte da vas drugi prate. Posebno ste marljivi i disciplinovani.

Škorpija
Osećaćete se bolje na svom radnom mestu. Potpuno ste u skladu sa svojom okolinom. Ne dopustite da vas danas vodi ego nego srce.

Strelac
Pokazujete snažnu energiju, koja je ključna komponenta za uspeh. Međutim, važno je da shvatite da je strpljenje ključno. Dopustite sebi vremena da se pripremite za značajnu promenu.

Jarac
Mogli biste da upoznate nekoga ko je prilično poželjan, ali nestabilan i nepredvidiv, što je zadnje što vam sada treba. I sami imate potrebu za divljom nezavisnošću.

Vodolija
Velikodušnost je danas vaša parola, a i sami želite da uživate u luksuzu...Troškovi bi mogli da vas sustignu ako ne budete pažljivi.

Ribe
Danas vam je dosta beskrajnih kompromisa i želite da radite što god želite. Od vas se traži da proširite svoje horizonte, ali nije preporučljivo da srljate. Bolje planirajte.

Izvor: Sensa