Dnevni horoskop za 4. april 2023. godine!

Mesec u Devici je danas u trigonu sa Venerom koja je u Biku - odličan trenutak za ljubav i brak. Raspoloženi ste za udvaranje, vesele naravi i uživate u društvu porodice, prijatelja i u dobroj hrani!

Kasnije tokom dana Mesec će napraviti opoziciju sa Neptunom u Ribama što nam omogućava da nam se učini da smo moćniji i veći nego što jesmo. Ovaj aspekt nas može odvesti i na put poroka i melanholije. U ovom trenutku je važno da izaberemo da svoja osećanja i potrebe izrazimo i kanališemo kroz kreativnost.

Uveče će Mesec ući u znak Vage – opet nam se vraća dobro raspoloženje i želja za harmonijom. Imamo potrebu da provedemo vreme sa partnerom i uživamo u dirljivim i romantičnim trenucima.

Ovan
Razmislite o tome što želite i vizuelizujte rezultat. Naoružani ovim psihološkim alatima, izvedivim planom sa dobrom dozom strasti, pobednik ste! To je jednostavna formula za uspeh.

Bik
Vaš društveni život će u ovom trenutku biti povoljan. Tražićete duboke i značajne odnose i bićete voljni da pomognete i zaštitite one koje volite.

Blizanci
Vaš intuitivni osećaj je trenutno je moćan. Verujte mu. Može vam dati uvid koji bi mogao da vas šokira Ovo je katalizator značajne promene.

Rak
Danas ne morate previše da govorite. Ćutanje je zlato i govori mnogo snažnije od reči. Morate da sakrijete svoje namere i misli. Privatnost je vaša ključna reč.

Lav
Sreća vam se osmehuje. Pošaljite važne mejlove i dokumenta kako biste završili posao. Ključno je da danas budete orijentisani na detalje.

Devica
Ne skrivajte se više u senci. Ako ne iskoračite, nikada vas neće otkriti zbog vaših talenata. Vaši razgovori danas će biti uglavnom površni.

Vaga
Danas bi trebalo da nađete za sebe neki udoban prostor za porodicu i prijatelje. Razgovori teku glatko, korisni su i produktivni.

Škorpija
Povećanje samopouzdanja vodi do uspeha u na svim poljima. Vaše razmišljanje postaje optimističnije, filozofskije i spiritualnije.

Strelac
Morate da se povučete i ostnete objektivni u bilo kojem incidentu, bilo kod kuće ili na poslu. Održavanje unutrašnje ravnoteže će biti vaš najveći izazov.

Jarac
Želite da raširite svoja krila. Ovo je izvrsno vreme za početak nove aktivnosti učenja. Imate podsticaj i hrabrost da svoju viziju pretvorite u stvarnost.

Vodolija
Mogli bi da pročitate nešto što podstiče na razmišljanje, da otputujete u udaljeno mesto ili podučavate... Otvarate svoj um višim nivoima misli.

Ribe
Danas vas očekuju izazovi u ljubavnoj vezi. Život vas testira u areni emocija i ljubavi. Na vama je da improvizujete i iskoristite ovo vreme da poboljšate stvari.

Izvor: Sensa