Poljubac je najlepši jezik ljubavi, a onaj koji se pamti za ceo život svakako je prvi poljubac. Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstven način ljubljenja, odnosno onaj koji mu najviše prija. Neki znakovi su strastveni, dok drugi pristupaju intimnosti na metodičan ili mehanički način.

Saznajte kako se ljubi svaki horoskopski znak Zodijaka:

Ovan (21. mart - 19. april)
Ovan unosi vatru poljupce. Spremni su da naprave vatromet emocija i leptiriće u stomaku tokom ljubljenja. Uvek u ljubljenej unose dozu impulsivnosti i strasti.

Bik (20. april - 20. maj)
Nije toliko iznenađujuće što je ovaj znak u prvih pet najboljih kada je reč o ljubljenju. Bik je senzualan znak, a tokom ljubljenja uživaju u dodiru i mirisu parfema na vratu. Izuzetno su romantični i često tokom ljubljenja žele da se drže za ruke.

Blizanci (21. maj - 20. jun)
Blizanci pored poljubaca u usne, uživaju da se poljube voljenu osobu u čelo. Na taj način pokazuju nežnost i naklonost. Takođe, Blizanci će vas nakon poljupca pogledati direktno u oči,. što posebno dodaje energiju ljubavi i strasti.

Rak (21. jun - 22. jul)
Rakovi su čulan i vatreni znak, pa ćete u poljupcu sa njima osetiti snažne emocije. Rakovi se neće divlje ljubiti. Oni su nežni ljudi koji se ljube i polako podižu vibracije. Ako je Rak malo odvažniji, mogao bi da se odluči da vas tokom ljubljenja prisloni uz zid ili čvrsto zagrli.

Lav (23. jul - 22. avgust)
Kraljevi i kraljice Zodijaka, Lavovi imaju snažnu erotsku energiju. Lavovi se strastveno ljube dok se trude da vam rukom raščešljaju kosu i prvo će vas pogledati u oči. Možete im poljubac učiniti još prijatnijim ako imate lep miris u kosi ili na vratu.

Devica (23. avgust - 22. septembar)
Njihova preciznost i želja da se potrude i budu savšeni ljubavnici, čini ih zaista neverovatnim kada je reč o ljubljenju. Devicin omiljeni stil ljubljenja je slatki poljubac u ruku kada vozite ili dok gledate film. cene nežnost i posvećenost.