Svi imamo smisao humor u većoj ili manjoj meri ali moramo da priznamo da postoje pripadnici nekih horoskopskih znakova koji sa gracioznom lakoćom poentiraju šalu io stave društvo u suzama od smeha. Koji god vaš stil bio: možda ste u stanju da opčinite društvo pričom i pinim dramskim doživljajem ili sagovornika dovedete do smeha nekom igrom reči saznajte sa kojim horsokopskim znacima ćete se siti ismejati.

Blizanci
Možda je to povezano za dualnošću njihovog karaktera ali Blizanci su prirodni zabavljači. Stavite ih u prostoriju punu nepoznatih ljudi i bićete svedok magije: sa svima će se sprijateljiti i zabaviće društvo sa takvom lakoćom da će tražiti bis.

Strelac
Brzi i okretni, Strelčevi mogu da pronađu smešnu stranu u svakoj situaciji. Blagosloveni nedistatkom filtera često će izgovarati potpuno neočekivane stvari u prostorijama ispunjenim neprijatnom tišinom. Precizne i duhovite opservacije stvarnosti će vas iznova razgaljivati i u  nelagodnim situacijama.

Lav
Ono što Lavovima nedostaje u vidu komičarskog šmeka bogato nadoknađuju svojom harizmom. Oni su pravi kraljevi slepstik komedije: teatralnost pokreta i price će vas uvesti u poseban svet lavovske realnosti koji stoji nasuprot svih konvencija.

Vaga
Kao najdruštveniji znak zodijaka Vagama je lako da svoju kreativnost kanališu u besprekorne i neponovljive šale (niko drugi ne može to da izvede kao oni, a ni Vage same nemaju potrebu da istu šalu izgovaraju dva puta).

Ovan
Ovnovi su beskrajno inteligentni u svojoj duhovitoj razmeni sa ironičnim igrama reči i povremeno pokazuju visok stepen subverzivnosti za konvencije – naravno, sve to uz krajnje ozbilne facijalne ekspresije. Prosto ne znate odakle vas je ta šala snašla a voleli biste da ste je se vi dosetili.

Devica
Device nisu zabavljači kao Blizanci i Lavovi. Ali obožavaju da se zavuku u ćošak i sagovornika dovode do suza svojim satiričnim komentarima i ironičnim opservacijama.