Horoskop za vikend od 7. do 10. aprila 2023. godine!

Ovan

Možda ćete se još više posvetiti nekome ili se osećate bliže svom partneru. S druge strane, možda se pitate da li je neko pravi za vas ili je bolje da raskinete. Pored toga, možda ste zauzeti sastancima sa prijateljima i generalno se osećate društvenije.

Bik

Vi ćete žonglirati sa mnogim zadacima odjednom. Možete završiti radne projekte ili razmisliti o tome koji rad je vredan vašeg vremena i energije. Takođe možete posvetiti više pažnje svom telu pronalaženjem načina da primenite zdravije navike. Izrazićete svoje ideje sa više samopouzdanja. Doslednost vlastitim principima pomaže u oblikovanju vašeg osećaja identiteta.

Blizanci

Osećaćete se opušteno i razigrano. Možda ćete morati da prisustvujete nekim društvenim aktivnostima i možda ćete se sresti ili osećati romantičnije sa svojim partnerom. Imaćete slobodnog vremena van posla da se bavite kreativnim hobijem ili se bavite aktivnostima koje vam donose radost.

Rak

Bićete zauzeti aktivnostima oko kuće. Možda se spremate za preseljenje ili jednostavno čistite i organizujete svoj životni prostor. Takođe biste mogli da idete u posetu sa porodicom ili napravite snažna saznanja o dinamici vaše porodice ili određenim uspomenama iz detinjstva na koje ste zaboravili.

Lav

Možda ćete čitati ili istraživati više tema koje izazivaju vaše interesovanje, ili možete prisustvovati razgovorima ili radionicama. Želećete da istražite svoj kraj ili da se nađete sa prijateljima. Možda razmišljate o tome šta želite da radite na dugoročnim ugovorima ili pregovarate o ugovorima, ili se bavite detaljima većih radnih projekata.

Devica

Možda ćete smisliti kako da tražite povišicu ili smislite druge načine da povećate svoj prihod. Možete raditi samostalno ili možete biti zauzeti pripremanjem sopstvenih poslovnih planova. Možda ćete želeti da kupujete i pretražujete. Možete da istražujete različite kulture, ili možete biti zauzeti projektima javnog govora i pisanja.