Dnevni horoskop za 6.maj 2023. godine!

Mesec u Škorpijiu opoziciji sa Uranom u znaku Bika – ovaj tranzit može da izazove iritabilnost i ekscentričnost i nije dobar trenutak za baratanje novcem.

Kasnije tokom jutra Mesec će ući u trigon sa Marsom u znaku Raka što će nam dati snagu volje, pragmatičnost i istinoljubivost. Dobar je trenutak za rad na sebi.

Probudiće se i aktivna imaginacija i empatija zahvaljujući trigonu Meseca i Neptuna u Ribama.

Uveče će Mesec ući u znak Strelca što je odličan trenutak za učenje i pronalaženje više svrhe u životu.

Pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 6. maj 2023. godine!

Ovan
Vaš i koraci ka štednji će dati rezultate. Prijatna atmosfera u kući će vam pomoći da se opustite. Samo obratite pažnju na ishranu.

Bik
Danas možete da budete glavna priča kancelarijskih tračeva. Klonite se dnevne kancelarijske politike i ostanite fokusirani na posao.

Blizanci
Danas vam se možda čini da ne ide baš sve onako kako ste planirali ali imajte vere i strpljenja – zvezde su vam naklonjene. Očekuje vas dobar savet od starije osobe.

Rak
Odlično danas kanališete energiju u svoju produktivnost i odgovornost. Možda će vam danas stari prijatelj pomoći da trasirate svoju putanju za budućnost i inpirisaće vas da ostanete na njoj. Potrebna vam je danas mentalna jasnoća za velike odluke koje su pred vama – uposlite zdrav razum i kritičko mišljenje.

Lav
Dans je dan za nove početke. Ne uzimajte svog partnera zdravo za gotovo i saslušajte njihove potrebe – prilagodite svoje ponašanje. Ostanite pozitivni i fokusirani.

Devica
Ne uzimajte danas k srcu stvari koje vam smetaju. Danas ćete prepreke pretvarati u prilike zahvaljujući svom analitičnom umu.