Venera ulazi u Raka 7. maja i ostaće u ovom znaku do 4. juna, svetlećis vim svojim potensijalima. Prema astrolozima, Venera je povezana sa ljubavlju, lepotom, željom da promenimo neke stvari nabolje. Od 7. maja do 4. juna ova planeta će biti u veoma pozitivnoj poziciji.

Akcenat će biti na ljubavi, što naravno ne mora da znači da treba da odustanete od svojih poslovnih ambicija. Važno je da obavljate svoje obaveze kako biste imali dovoljno energije za sve. Glavna stvar je kako ćete provesti svoje slobodno vreme. Potrudite se da pronađete način da provedete vreme sa svojom srodnom dušom. Venera je pozitivna kada se ljudi zbližavaju, daju jedni drugima toplinu i ljubav.

Činite više dobrih i svetlih dela u ovom izazovnom vremenu. Podelite svoju ljubav da biste privukli više pozitivne energije. Činite dobro i pokušajte svakoj osobi koju sretnete da ulepšate dan. Ne plašite se flertovanja, upoznajte se, idite na sastanke, priznajte svoju ljubav.

Vreme je da pronađemo snagu i podelimo vredne emocije sa drugima. Takođe, pomozite drugima, podsetite sebe da je ljubav istovremeno i žrtva, pa uložite svoje vreme i energiju u osobu koju volite. Kada vidite njeno lice srećnim i vas će najpre obasjati sreća.

Neka vaša pomoć bude nesebična. Ne zahtevajte ništa zauzvrat i nikome ne postavljajte uslove. Venera voli ljude koji otvaraju svoju dušu drugima, pružajući im ruku pomoći, ne štedeći svoje resurse za to.

Više hodajte, manje budite lenji. Bavite se sportom, jer će vam to pomoći da se izborite sa negativnim emocijama. Takođe je odlično vreme za šetnje i izlete u prirodi. Venera voli sve što je povezano sa morem i uopšte sa elementom vode. Idite na odmor ako je moguće i napunite svoje baterije.

Izvor: Sensa