Horoskop za vikend od 5. do 7. maja 2023. godine!

Ovan
Pomračenje Meseca u Škorpiji će na vas imati snažan uticaj – magnetski privlačite ljude oko sebe, a ana vama je da odlučite koga ćete pustiti blizu. Ako ste u vezi ovaj vikend je prilika da je učvrstite i možda preduzmete naredni korak.

Bik

Možda ćete poželeti da definišete svoj status u vezi – otvoreno razgovarajte sa partnerom koliko god da ste nesigurni oko ishoda. U narednom periodu biće vam privlačnije lagane i zabavne aktivnosti u odnosu na vašu stabilnu i ozbiljnu prirodu.

Blizanci

Fokus vam je na zdravlju i na zdravim navikama – vratite nazad u svoju rutinu namirnice koje su vam u prošlosti činile dobro, a pomalo ste ih zaboravili u svakodnevnoj žurbi. Ovaj vikend je odličan za manifestovanje, pa pokrenite svoje planove i ciljeve koji će se razvijati u narednih 6 meseci.

Rak

Pomračenje Meseca će uzburkati strasti ako ste u vezi, a ako niste probudiće vam se kreativni sokovi. Dobar je trenutak da predstavite neki projekat ili postavite prezentaciju.

Lav

Očekuju vas dugo željene promene koje se tiču kuće ili stana. U nedelju ćete osetiti jak nalet intuicije i sanjarenja – prepustite im se! Samo zapamtite da i u tome budete umereni i ne izgubite kompas.

Devica

Zablistaće vase komunikacione veštine i moći ćete da prenesete svoje poruke jasno i precizno. Bićete okrenuti zajednici i ljudima sa kojima delite zajedničke vrednosti. Razmislite kako možete da iskoristite svoje resurse da poboljšate svet u kome živite.