Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine!

Mesec u znaku Strelca ulazi u kvadrat sa Saturnom u Ribama – treba izbegavati tešku hranu i meso. Važno je da održavamo visok nivo energije uz zdrave namirnice. Nije vreme za potpsivanje ugovora i poslovne dogovore. Moguće je da osetimo tugu, depresiju i da se lako zaplačemo. Treba da provedemo što više vremena u prirodi.

Venera ulazi u znak Raka – energija senzitivnosti i receptivnosti. Imamo snažnu potrebu za nežnošću i pažnjom. Osećamo naklonost šrema bližnjima i potrebu da brinemo o njima i pokažemo im ljubav.

Ovan

Možda ćete osetiti snažan poriv da iz temelja promenite svoj život. Nemojte da preduzimate odmah velike korake. Sačekajte i vidite da li će taj instinkt da vas drži tokom nedelje pred vama. Ono što treba da se menja će vam i ostati kao glavni fokus.

Bik

Potrebno vam je malo vremena da napunite baterije. Okrenite se svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Ne morate da osećate krivicu ako odvojite vreme za sebe – bićete bolji i snažniji i za sebe i za druge.

Blizanci

Pokušajte nešti što do sada niste probali. Mali beg u prirodu će vam koristiti, avanturu koja će vam otkriti nove stvari koje do sada niste znali.

Rak

Osetićete mir posebno zbog druženja sa starim prijateljima. Ovi dani su nepredvidivi i čuvajte se odluka koje nećete moći da promenite kasnije.

Lav

U naponu ste kretivne snage i važno je da ostanete u toj energiji. Ipak, u redu je da napravite i malu pauzu danas i napunite baterije.

Devica

Vreme je da prestanete da kontrolišete sve oko sebe. Sada je trenutak da imate poverenje u životni process i da budete prisutni u trenutku.