Nedeljni horoskop od 8. do 14. maja 2023. godine!

Ovan

Još od kraja marta suočavate se sa nekim nedostacima u kući, manjim sukobima sa članovima porodice ili tehnološkim problemima. Ali Venera ulazi u vaš sektor doma i pomaže vam da sve dovedete u red, da se bolje organizujete i uživate u harmoniji kod kuće.

Bik

Venera, planeta koja je povezana sa vašim znakom, ulazi u Raka i vaš sektor komunikacije, što će doneti više lepote i zadovoljstva u vaš život. Iskoristite ovu priliku da podelite svoje emocije sa svojim najmilijima. Vi ste osoba koja ima estetsko "oko", mogući su neki umetnički doživljaji.

Blizanci

Venera ulazi u Raka i vaš novčani sektor, što donosi dobre vesti za vašu finansijsku situaciju. Od kraja marta morali ste da se nosite sa mnogim neočekivanim troškovima. Sada je vreme da organizujete svoje finansije i oslobodite se nekih briga oko novca. Iskoristite višak da organizujete izlete sa prijateljima ili porodicom ili za kratka putovanja koja vam donose radost.

Rak

Mesecima ste osećali potrebu da imate bar malu pobedu i konačno ćete je imati ove nedelje, nakon što Venera uđe u vaš znak. Već nekoliko meseci se suočavate sa visokim stresom, ali sa Venerom u vašem znaku možete da se fokusirate na sopstvene radosti i potrebe. Osećate se bolje u svojoj koži i imate priliku da se fokusirate na svoje blagostanje.

Lav

Dobićete neke neočekivane obaveze 9. maja, kada Sunce formira aspekt sa Uranom, planetom naglih promena. Iako biste inače iskoristili ovaj trenutak da pokažete snagu, bolje je ostati iza kulisa tokom ovog perioda. Koncentrišite se na aktivnosti iza zavese i dajte sebi vremena za odmor.

Devica

Kako se navikavate na nove odgovornosti u svom životu, osećate da je teško naći prijatelje koji vas mogu razumeti. Ali sve se menja nakon što Venera uđe u vaš sektor prijateljstva i donosi vam brojne mogućnosti da upoznate nove ljude u narednim nedeljama. Oni nisu samo prijatelji, već ljudi sa kojima ćete poželeti da putujete i od kojih imate šta da naučite.