Dnevni horoskop za 9.maj 2023. godine!

Mesec danas ulazi u znak Jarca što nam omogućava ozbiljnost, koncentraciju i odlučnost. Čak i najambiciozniji ciljevi nam postaju za korak bliži- Okrenuti smo ka dužnosti i zanemarujemo privatan život. Sebi dozvoljavamo samo neophodnu količinu dokolice i zadovoljstva.

Mesec u Jarcu ulazi u opoziciju sa Venerom koja je u znaku Raka – ovaj aspekt može dovesti do osećaja nesigurnosti. Mogući su i izlivi strasti ali i potisnuta ljubavna osećanja. Može nam biti izazov da harmonizujemo svoje emocije sa racionalnim potrebama i željama.

Mesec će ući u sekstil sa Saturnom u Ribama - ovaj tranzit povećava naš osećaj za odgovornost i organizacione sposobnosti. Možemo se posvetiti realizaciji svojih ciljeva promišljeno i pedantno.

Kasnije će Mesec napraviti trigon sa Merkurom u Biku što nam omogućava da brzo i efikasno usvajamo nova znanja, brzo promišljanje i dobro prosuđivanje.

Sunce je u konjunkciji sa Uranom u znaku BIka – ova konjunkcija je aspekt povećane individualnosti. Neće nam se dopasti da nam drugi šefuju ili da budemo u podređenom položaju. Želećemo da budemo drugačiji od drugih.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 9.maj 2023. godine!

Canva/Pexels Dnevni horoskop za 9. maj 2023.godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa