Sunce je danas u konjunkciji sa Uranom što je izuzetno povoljan tranzit koji nam donosi pozitivnu energiju i promene na ljubavnom planu. Za Bikove, Jarčeve i Vodolije ovaj tranzit donosi neočekivane promene posebno ako ostanu otvorenog uma.

Bik
Potpuno ste posvećeni partneru i to se ne dovodi u pitanje, ali održavanje ljubavnog plamena ipak doživlljavate kao zadatak i obavezu. Međutim, današnji tranzit u vama budi nešto novo – nove ideje i mogućnosti koje želite da isprobate sa partnerom. Biće vam zabavno i otkrićete danas nov način da se povežete i da strast više ne bude oabeveza već radosno iskustvo za oboje.

Jarac
Ovaj tranzit donosi najbolje i za vas i vašeg partnera. Osmehujete se jedno drugom kao da se vaša ljubav tek rađa pod okriljem one zajapurene i rane tajnovitosti kada se dvoje razumeju i bez reči. Ali pre svega, zabavno vam je zajedno! Zaigrani ste i sve posmatrate sa vedrije strane – lagano vam je da budete u svojoj koži i da uživate sa svojom ljubavlju.

Vodolija
Današnji dan kao da je krojen za vašu prirodu. Danas ćete doneti veliku odluku – ili ćete biti spremni za sledeći veliki korak u vezi ili ćete shvatiti da to što imate jednostavno nije dovoljno. Oboje ćete imati vedar i optimističan pogled na situaciju kako god odlučite da se ona razvija.

Izvor: Sensa