Dnevni horoskop za 11.maj 2023. godine!

Mesec u kvadratu sa Jupiterom u Ovnu – osećamo da imamo dosta prepreka na putu ostvarenja ciljeva. Ipak, važno je da ih posmatramo kao prilike za rast. Fokus treba da nam bude na optimizmu i kreativnim rešenjima.

Tokom jutra će Mesec ući u znak Vodolije i konjunkciju sa Plutonom – ovaj tranzit nam donosi transformativne energije i mogućnosti da otkrijemo nove perspektive. Dobar je trenutak da sagledamo svoju prošlost i menjamo šta mislimo da nam više ne koristi.

Oko podneva će Mesc u Vodoliji ući u kvadrat sa Severenim čvorom u Biku – ovaj aspekt nas poziva na refleksiju i rad na sebi. Treba da promislimo da li idemo u pravcu u kome želimo.

Kasnije tokom dana će Mesec ući u kvadrat sa Merkurom u Biku što u prvi plan donosi komunikaciju. Važno je da iskoristimo energiju ovog rasporeda i iskreno i otvoreno pričamo o svojim osećanjima kako bismo izbegli nesporazume. Važno je i da aktivno slušamo druge!

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 11.maj 2023. godine!

Canva/Shutterstock Dnevni horoskop 11. maj 2023. godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa