Zbog svojih skrivenih snaga, Škorpije će brzo osetiti šta treba da urade da poboljšaju svoje živote i napredak, a istovremeno će lako sprovesti sve neophodne promene i istrajati čak i kada im bude teško. Upravo zbog ovih kvaliteta Škorpije često umeju da budu prilično uspešne, kako u karijeri, tako i u ličnim sferama.

1. Intuicija

Škorpija je poznata po svojoj neverovatnoj intuiciji. Brzo „čita“ ljude i naslućuje njihove prave namere. Čoveka rođenog u znaku Škorpije biće teško prevariti, jer će lako otkriti i najsuptilnije promene u vašoj energiji i pogoditi vaše prave motive. Ako mislite da možete da nadmudrite Škorpiju, verovatno grešite.

2. Sposobnost transformacije

Zahvaljujući svojoj povezanosti sa Plutonom, planetom preporoda, Škorpija je sklona transformaciji. Može se prilagoditi promenama, pa čak i nepovoljne situacije okrenuti u svoju korist. Skloni su stalnom rastu i napretku, zbog čega voli da otkriva nove načine da još više unapredi svoj život. Čak i u izazovima i teškim trenucima, lakše mu je da vidi priliku za rast.

3. Fokus

Ako bolje upoznate Škorpiju, brzo ćete videti da ovaj znak može biti prilično ambiciozan. Kada ima na umu određeni cilj, učiniće sve da ga ostvari. Strastvena Škorpija će ostati neverovatno uporna i fokusirana u postizanju svojih ciljeva čak i kada naiđe na prepreke.

Izvor: Sensa.metropolitan.si