Dnevni horoskop za 10.maj 2023. godine!

U podne će Sunce u Biku zasijati u trigonu sa Mesecom u Jarcu i podstaći će energiju samopouzdanja i asertivnosti. Imamo osećaj da jasno komuviramo svoje ideje i želje i možemo da se zauzmemo za ono što nam je važno. Treba da iskoristmo ovu energiju za važne odluke.

Uveče su moguće povišene emotivne tenzije zahvaljujući opoziciji Meseca u Jarcu sa Marsom u Raku. Treba da obratimo pažnju na stil komunikacije kako bismo izbegli moguće konflikte.

Kasno uveče dolazi do se*stila između Meseca i Neptuna u Ribama koji doprinosi povišenoj inuiciji i spiritualnosti. Dobar je trenutak za meditaciju i tehnike relaksacije.

Savet za 10 maj:

Današnji aspekti nam omogućavaju da ostvarimo svoje pune potencijale. Treba da iskoristimo povoljne aspekte za lični rast i razvoj kao i za postizanje ciljeva. Važno je samo da se čuvamo povišenih emotivnih tenzija i da koristimo intuiciju kako bismo prevazišli izazovne situacije.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 10.maj 2023. godine!

Canva/Shutterstock Dnevni horoskop za 10. maj 2023. godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa