Dnevni horoskop za 14.maj 2023. godine!

U nedelju popodne Mesec u Ribama formira pozitivan ugao prema Uranu u Biku. Mesec, naša emotivna planeta, susreće se sa Uranom, planetom iznenađenja i inovacija. Ovo bi moglo učiniti da se osećate spontano i inventivno. Savršeno je vreme da isprobate nešto novo, bilo da se radi o neobičnom receptu, novom hobiju ili spontanom izletu u prirodu.

Ova nedelja poziva na kreativno izražavanje. Možda želite da započnete novi projekat ili probate nešto potpuno novo. Kreativni tok je jak – pustite ga da vas nosi i vidite gde će vas odvesti. Iskoristite pozitivnu energiju ovog dana da proširite svoje vidike i otkrijete nove stvari.

Kako se dan bliži kraju, Sunce u Biku formira pozitivan ugao u odnosu na Mesec u Ribama. Sunce koje daje život susreće se sa našim emotivnim Mesecom, stvarajući atmosferu harmonije i blagostanja. Savršeno je vreme da se opustite tokom dana - možda uz prijatnu večeru kod kuće ili opuštajuću kupku.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 14. maj 2023. godine!

Canva/Shutterstock Dnevni horoskop za 14. maj 2023. godine

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa