Za ova 3 znaka horoskopa današnji tranzit Marsa i Jupitera predstavlja izazov koji će morati da savladaju!

Lav
Osećate da ste pred pucanjem i jasno vam je da je neophodan neki ventil kako biste oslobodili taj pritisak. Na žalost današnji tranzit vas usmerava ka situacijama u kojima nemate nikakvu ekspertizu i šanse za uspeh su slabe ili nikakve.
Postoji mogućnost da danas uskočite u nešto i pokažete ljudima da niste adekvatni za određenu oblast ali i da se tvrdoglavo i nadobudno držite ideje da ste najbolji u svemu iako je očigledno da niste. Savet za Lavove je da bi najbolje bilo da se zaista drže tema i oblasti koje poznaju danas kako od sebe ne bi napravili sprdnju.

Devica
Već duže vreme osećate nezadovoljstvo i nepripadanje. Baš danas ćete rešiti da se uklopite kako biste sebi dokazali da možete. I ne samo što ćete pokušati da se uklopite u neku ekipu već ćete ponisliti i da ste njen prirodni vođa. I vas energija Marsa vodi u potpuno neutemeljeno samopouzdanje i hvalisanje. I kod vas postoji opasnost da danas jednostavno budete predmet šalje zbog ovakvog ponašanja.
Tokom ovog tranzita lako je pogrešno protumačiti stvari ali je i lako skliznuti u nevaljalstvo i beskrupulozno ponašanje. Kao da danas imate cilj da sve odvedete do ekstrema, a pri tome se osećate sve lošije i lošije zbog pogrešnih poteza koje povlačite.

Vodolija
Inače ste poprilično ponositi ali današnji tranzit dodatno pojačava tu vašu karakteristiku. Vaš ponos će se isprečiti danas između vas i nečega što želite i pokazaće drugima da niste spremni za dalje korake.
Danas nećete moći ni da prepoznate da oko nečega niste u pravu. Uporno ćete pokušavati da dokažete da ste u pravu a vaša okolina će prestati da vas uzima za ozbiljno. Savet za vas Vodolije je da osvestite koliko ste ponositi i da stavite svoju nadobudnost i oholost pod kontrolu jer će vam se danas sigurno obiti o glavu.

Izvor: Sensa