Dnevni horoskop za 24.maj 2023. godine!

Mesec u Raku trigon Neptun u Ribama – ovaj aspekt nam daje aktivnu maštu, empatiju i odlično razumevanje umetnosti. Možemo osetiti da smo sanjivi, privlačni, entuzujastični. Sjajno je vreme za zapisivanje životnih ciljeva, meditaciju, psihologiju, rad na sebi…

Mesec u Lavu – rastu samopouzdanje i potreba da dominiramo. Orijentisani smo ka spolja – ka publici. Flert, zadovoljstvo i uživanje su karakteristični za ovaj Mesec u Lavu.

Mesec u Lavu opozicija Pluton u Vodoliji – može doći do svađa posebno sa porodicom. Tema može biti novac ili imovina.

Mesec u Lavu kvadrat Jupiter u Biku – može doći do lenjosti. Poželećemo da se izvalimo na kauč, gledamo filmove i grickamo čips. Nije dobro vreme za ulaganje novca u bilo kakvu nekretninu, uređenje doma ili renoviranje. Takođe nije dobro vreme za bilo kakvo preuzimanje rizika, jer će se vaše emocije previše uključiti.

Mesec u Lavu konjunkcija Mars u Lavu – ovaj tranzit može uticati na razdražljivost, hvalisavost i povećan stepen agresivnosti.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 24.maj 2023. godine!

Canva/Shutterstock Dnevni horoskop za 24. maj 2023. godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa