Dnevni horoskop za 5. jun 2023. godine!

Mesec u Jarcu nam daje ozbiljnost, promišljanje, koncentraciju i odlučnost. Čak i ambiciozni ciljevi mogu biti malo bliži. Dužnost zove, privatni život je zanemaren. Malo je vremena za uživanje i razonodu.

Venera u Lavu - budi se naša sklonost ka luksuzu i zadovoljstvu. Postajemo strastveni; pokazujemo nežnost koja nas može učiniti neodoljivima. Tako da smo na milost i nemilost ljubavi, kao i lepote i dobre hrane. Naše vatreno biće se budi, pa tako i naš velikodušni stav.

Mesec u Jarcu trigon Jupiter u Biku - ovo je veoma povoljan tranzit. Može vam doneti društveni uspeh, kao i finansijske mogućnosti. Imate pozitivnu vibraciju i pogled na život, iskreni ste i uživate u popularnosti. Možete sa lakoćom obavljati filantropske aktivnosti. Privlačni ste, optimistični i imate umetnička interesovanja. Sjajan je trenutak za izlaske na sastanke i upoznavanje svog budućeg supružnika

U galeriji ispod pročitajte dnevni horoskop za 5. jun 2023. godine za vaš horoskopski znak!

Canva/Shutterstock Dnevni horoskop za 5. jun 2023. godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa