Dnevni horoskop za 4. jun 2023. godine.

Ovan

Danas osećate blage sumnje oko toga kako sebe izražavate. Proći će ali ako imate danas sastanak možda ćete primetiti da vam nedostaje uobičajene spontanosti. Ne morate da budete savršeni, samo budite svoji!

Bik

Možda se osećate odbačeno ili ignorisano? Možda je to neko čije mišljenje jako cenite? U narednih nekoliko dana ćete razmišljati šta ste to uradili pogrešno.Ovo je poziv za vas da ne dozvolite da tuđe mišljenje i raspoloženje utiče na vas. Nastavite dalje sa verom u sebe!

Blizanci

Primamljive prilike vam se približavaju ali nezgodan aspekt venere i Saturna vas poziva na oprez i da možda sačekate pre nego što prihvatite nove izazove.

Rak

Nešto vas sprečava da svoju vezu pokrenete dalje. Možda vas ta osoba podseća na nekoga iz vaše prošlosti? Razmislite o ovome, jer kada budete otkrili uzrok moći ćete da krenete dalje.

Lav

Spremni ste da krenete napred ali nešto vas usporava. Možda je to neko ko više voli status quo. Vreme je da promislite o tom odnosu i krenete dallje jer sve vas podržava na tom putu.

Devica

Ne morate sebi da stvarate dodatni pritisak. Postoji ograničen broj stvari koje možete završiti u toku jednog dana ili nedelje. Pazite da ne sagorite i pažljivo održavajte ravnotežu između posla i privatnog života.