Koji je vaš srećan dan u junu 2023. godine?

Ovan: nedelja, 4. jun

Odmah na početku meseca očekuje vas nova prilika za rast. Pun Mesec u Strelcu podstiče vas da izađete iz svoje zone udobnosti i napustite stare obrasce. Ako ste dovoljno hrabri da krenete novim putem, univerzum će vas veoma nagraditi.

Bik: nedelja, 11. jun

Kada se retrogradni Pluton vrati u znak Jarca, to je vaša prilika da pogledate svoj život iz nove perspektive. Ovo će vam omogućiti da postanete svesniji svojih obrazaca i shvatite šta bi trebalo da bude vaš sledeći korak.

Blizanci: nedelja, 18. jun

Ponekad zaboravite koliko ste posebni. Kretanje retrogradnog Saturna u znak Riba će vam pomoći da postanete svesni svoje unutrašnje snage. Setićete se šta je vaša misija i koliko je važno slediti poziv svoje duše.

Rak: nedelja, 18. jun

Saturnov prelazak u znak Riba takođe će vam pomoći da otkrijete svoju unutrašnju snagu. To ćete posebno osetiti u oblasti odnosa, jer ćete steći posebno samopouzdanje i hrabrost da postavite jasne granice i borite se za svoje blagostanje.

Lav: Petak, 30. jun

Retrogradni Neptun će vas uputiti da tražite istinu. Ponekad ne znate tačno šta želite i u kom pravcu idete, ali sada je vreme da zakoračite na pravi teren, otkrijete svoje autentične vrednosti i postanete svesni ko ste zaista.

Devica: ponedeljak, 19. jun

Kada se Jupiter u Biku uskladi sa Saturnom u Ribama, to je jedinstvena prilika za vas da okrenete novo poglavlje u svom životu. Obećava vam se mogućnost rasta, ali samo ako verujete sebi i sledite sopstvenu intuiciju.