Letnja kratkodnevica 21. juna 2023. godine uvodi nas u letnju sezonu punu dobrih vibracija i pozitivne energije. Leto počinje, a letnja kratkodnevica podrazumeva da je to dan sa najdužim danom i najkraćem noći.

Saznajte šta letnja kratkodnevica od 21. juna 2023. godine predviđa vašem horoskopskom znaku:

OVAN

Najvatreniji od znakova i ljubitelj Sunca, ovo je prijatno doba godine za vas, Ovnovi. Volite ekstreme, tako da vam je najduži dan zabavan – takođe i najtopliji dan, najsvetliji dan ili najsjajniji dan. Sve će vam biti neverovatno privatno. Iskoristite te sunčane vibracije i posvetite se nekim planovima za naredne mesece. Da li postoji cilj na kome biste želeli da radite? Postoji li knjiga koju ste želeli da završite? Vreme je da dovršite započeto.

BIK

Vi ste blaga i mirna osoba. Fokusirate se na jednakost, ravnotežu, mir. Vaša lekcija iz letnje kratkodnevica 2023. godine je da ništa ne traje večno i da možete nastaviti da budete blagi, i to će biti siguran i veoma siguran izbor. Venera, vaša vladajuća planeta, koja je ujedno i planeta ljubavi, nalazi se u ponosnom znaku Lava tokom leta, što znači da vas ljubav čeka iza ugla.

BLIZANCI

Letnja kratkodnevica u 2023. godini je poslednji zabavni trenutak u sezoni Blizanaca. Leto u kojem se provodite i budete sjajni je upravo vaša vibracija i brinete se da će vam ona biti oteta. Ne plašite se, Blizanci, jer postoji mnogo načina za zabavu. Najbolja stvar u vezi leta je da ćete provoditi vreme sa bliskim ljudima tokom divnih večeri.

RAK

I tek tako počinje sezona Raka. Sredina leta je prvi dan u sezoni ovog znaka, a vi ste čekali svoju posebnu sezonu cele godine. Vaša mirna i tiha priroda je čeznula za nekoliko posebnih trenutaka, tako da možete da zablistate. Volite da brinete o drugima i zato retko dolazite u centar pažnje. Neposredno pre nego što počne, osvrnite se unazad – šta ste postigli u proteklih 12 meseci, šta vam je išlo u prilog, a šta protiv vas?

LAV

Povezani ste sa Suncem i zato letnja kratkodnevica ima na vas značaj. Uskoro će biti sezona Lava, a celo leto je zaista vaš praznik. Dozvolite sebi da budete sjajna zvezda u svakoj situaciji. Na kraju krajeva, to je sama suština ponosnog Lava.

DEVICA

Vi ste skroman i velikodušan znak. Leto je za vas zapravo sezona prilika kada možete izabrati da budete ko god želite. Ukoliko se trudite, moguće su velike promene. Fokusirajte se na ono što vam je važno - korak po korak.