Mesečni horoskop od 21. juna do 20. jula 2023. godine u vladavini Raka!

Sezona Raka 2023. traje od 21. juna do 21. jula i donosi neke od najuticajnijih planetarnih događaja u godini! Prateći snažnu energiju krakodnevice, krećemo u jul sa izazovnim, ali nagrađujućim punim mesecom u Jarcu 3. jula. Iako ovaj Pun Mesec nosi neke jake energije, usmeriće nas da obratimo pažnju na stvari koje nas sputavaju i koje promene treba da uradimo da bismo krenuli napred. 17. jula očekuje nas mlad Mesec u znaku Raka, a Mesečevi čvorovi takođe menjaju znake, čime započinje potpuno novi ciklus od 18 meseci, piše foreverconscious.com. Sezona Raka se završava sa retrogradnaVenera u znaku Lava . Aktiviraće mnogo energija usmerenih na srce, navodeći nas da se otvorimo, izlečimo i pronađemo put ka dubljoj ljubavi. Hajde sada da zaronimo u to šta će sezona Raka 2023. doneti vašem znaku!

Ovan

Sezona je Raka, ali će reflektori biti na vama. Jedan od najvećih kosmičkih događaja u godini odvija se u vašem znaku ove sezone sa tranzitom Severnog čvora u Ovna. Ovo se dešava 17. jula, koji je takođe isti dan kada i mladi mesec Raka. Severni čvor koji se kreće u vaš znak znači da će narednih 18 meseci doneti promene, transformaciju i preokret. Bićete primorani da rastete na način na koji nikada niste zamišljali! Imati severni čvor u vašem znaku takođe ukazuje na kvantni skok ili skok u novo stanje svesti. Sve u vašem životu se nadograđuje, a sa svakom nadogradnjom dolazi mnogo promena. Ovo je uzbudljivo (ili možda zastrašujuće) vreme, ali ne brinite! Nećete osetiti sve odjednom. U stvari, sezona Raka će za vas biti prilično blaga i biće prijatno vreme za opuštanje i punjenje baterija. Imaćete dovoljno vremena da radite sa energijama Mesečevog čvora, ali za sada koristite umirujuće, obnavljajuće energije. Ove sezone, vaša pažnja bi se mogla čak okrenuti vašoj životnoj situaciji i tome kako možete stvoriti mirnije utočište. Očekuje vas meka energija, a ne konflikt, pa pokušajte da uživate u vremenu koje provodite sa svojom porodicom. Porodične stvari će takođe biti istaknute za vas tokom mladog meseca u Raku, koji pada 17. jula, tako da se čini da je ovo definitivno vaša tema. Pun Mesec u Jarcu 3. jula donosi snažnu energiju i ovo bi moglo biti izazovno vreme za vas. Ovaj Pun Mesec bi takođe mogao da vas izazove kada je u pitanju vaša karijera ili osećaj svrhe. Možda ćete morati da odustanete od projekta ili čak posla koji vam više ne odgovara. Takođe, puni Meseci ponekad mogu doneti obilne nagrade, tako da se može desiti da projekat na kojem ste radili postane veliki uspeh! Generalno, sezona Raka je moćno vreme za vas.

Bik

Imali ste dosta aktivnosti u svom znaku u poslednjih nekoliko godina! Ali sezona Raka 2023. donosi usporavanje svega ovoga sa severnim čvorom koji konačno izlazi iz vašeg znaka! To će se dogoditi 17. jula i tada ćete možda osetiti olakšanje ili olakšanje. Severni čvor u Biku, i južni čvor u suprotnom znaku Škorpije, doneli su vam mnogo rasta, preokreta i transformacije. Dok se Severni čvor priprema da napusti ovaj deo našeg kosmičkog neba, moći ćete da se osvrnete unazad i proslavite sav rast koji ste postigli! Međutim, i dalje radite sa Uranom u svom znaku, a to je trend koji će se nastaviti do 2026. Ako su stvari bile haotične ili nestabilne, to je verovatno zbog uticaja Urana. Uran ne bi trebalo da vam zadaje previše problema ove sezone, ali možda biste želeli da obratite pažnju na poslednju nedelju juna, kada Uran formira oštar ugao sa Marsom. Ovo može biti potencijalno promenljivo vreme kada su mogući sukobi. Moraćete da se potrudite malo više da ostanete hladni i ostanete uzemljeni zemaljski znak kakav jeste. Obično ste veoma racionalna osoba kada je u pitanju donošenje odluka, ali ovakav raspored planeta to može da promeni, čineći vas impulsivnim. S jedne strane, ovo može biti dobra stvar i može vam pomoći da počnete. Napravite skok, ali prvo istražite! Pun Mesec u Jarcu 3. jula donosi vam određenu težinu. Možda ćete pronaći bolne emocije koje izbijaju na površinu ili ćete se suočiti sa nekom vrstom kraja. Ako se nešto završi pod ovim punim mesecom, znajte da vas očekuje briljantan preporod. Mlad Mesec u Raku 17. jula podstaći će vaše misli i osećanja. Možda osećate potrebu da izrazite ili podelite svoje mišljenje o nečemu. Možda ćete takođe morati da se zalažete za nešto u čemu ste strastveni. Komunikacioni projekti će u ovom trenutku biti povoljni, pa ako želite da pokrenete podkast ili nešto promovišete na društvenim mrežama, ovo će biti dobar trenutak. Podelite svoju priču, svi želimo da je čujemo!

Blizanci

Sunce je sada izašlo iz vašeg ugla zodijaka i možda vam nedostaju njegovi topli zraci. Kada Sunce obasja naš horoskopski znak, osećamo se živi i puni energije. Ali Sunce takođe može biti zaslepljujuće. Toliko je svetao da lako propuštamo stvari. Sada kada se Sunce kreće dalje, možda ćete početi da vidite stvari sa većom jasnoćom. Tamo gde ste ranije bili zaslepljeni, sada možete otkriti nove uvide i inspiracije. Ovo je prilika da se svet sagleda na nov način. Očekuje vas svetli novi put. 30. juna vaša vladajuća planeta Merkur će se poravnati sa Suncem. Ovo vreme je moćno za vas i može vam doneti uspeh, posebno u vezi sa komunikacijskim projektom. Kada se Sunce i Merkur spoje, to takođe može pomoći da se pokrenu nove ideje i inspiracije. Pun Mesec u Jarcu 3. Jul nosi snažnu energiju i u ovom trenutku možete se osećati umorno ili letargično. Ako vam se ukaže prilika, ovo bi bio odličan pun Mesec da odete negde na putovanje i odmor. Udisanje svežeg vazduha sigurno će vam pomoći da se napunite i revitalizirate. Energija punog Meseca može biti izazovna, pa budite sigurni da šta god da preuzmete, vodite računa o sebi! Kako ulazimo dublje u sezonu, imamo mlad Mesec u Raku 17. jula. Ovaj mlad Mesec je fantastičan za finansijska pitanja i imamo mlad Mesec u Raku 17. jula.

Rak

Dobrodošli u svoju sezonu! Kako god odlučite da proslavite rođendan ove godine, znajte da sunce sija u vašem uglu! Postoji nekoliko fantastičnih energija koje su vam u ponudi pod Suncem Raka, pa ih obavezno upijajte i iskoristite svoju sezonu! Obavezno provedite neko vreme napolju na Solsticij ili pronađite načine da poštujete prirodu. Solsticij je takođe proslava svetlosti, pa zapamtite da se svetlost uvek vraća u vaš život! Jedan od najvećih kosmičkih događaja u godini odvija se tokom vaše sezone, a to je prelazak Meseca iz čvorova u Ovan i Vagu 17. jula. Mesečevi čvorovi na ovoj osi doneće vam neke transformacije u narednih 18 meseci, posebno u stvarima koje se tiču vaše karijere i kućnog i porodičnog života. Možda ćete osetiti pritisak i povlačenje između ova dva mesta, a na vama je da odlučite gde želite da uložite svoju energiju. Da se ​​vratimo na početak jula, imamo pun Mesec u Jarcu 3. jula. Ovaj Pun Mesec će izazvati probleme u ljubavnoj vezi i može dovesti do njenog kraja. Verujte da ako nešto padne tokom punog meseca, to je obično zato što je služilo svojoj svrsi. Mlad Mesec u Raku 17. jula biće fantastičan za vas i jedna od najboljih prilika da posadite novo seme i fokusirate se na svoje unutrašnje blagostanje. Ovo je sjajan mlad Mesec za stvaranje zdravih navika za vaš um, telo i dušu. Tako ste dobri u brizi o svima ostalima, iskoristite ovaj Mlad Mesec u Raku da uzvratite sebi uslugu. Uvežbajte deo te divne energije davanja i negovanja na onome ko vam je najvažniji – na sebi! imamo pun Mesec u Jarcu 3. jula. Ovaj Pun Mesec će izazvati probleme u ljubavnoj vezi i može dovesti do njenog kraja. Verujte da ako nešto padne tokom punog meseca, to je obično zato što je služilo svojoj svrsi.

Lav

Sunce prelazi u Raka znači da ste sledeći! Možda ćete osećati da završavate neku vrstu ciklusa, i sa tim završetkom možda dobijate blagoslove i nagrade za sav vaš naporan rad! Ovo je dobar trenutak da razmislite o proteklih 12 meseci i začudite se koliko ste daleko stigli. Kako sezona Raka počne, i Venera i Mars će biti u vašem znaku. Oni se neće zvanično 'susresti' jedno sa drugim, ali će lebdeti jedno pored drugog, kanališući svoju energiju pravo u vašem pravcu. I Venera i Mars će vam pomoći da uravnotežite vašu mušku i žensku stranu. Biće vam lakše da preduzmete akciju kada je to potrebno (muška energija) i lakše ćete razmišljati, biti strpljivi i verovati svojoj intuiciji (ženska energija). Koristite ovu ravnotežu Venere i Marsa da unesete harmoniju u svoj život. Kao vatreni znak, skloni ste da se krećete iz srca, i iako je to sjajno, možete koristiti ovu planetarnu energiju da stvorite svesniju nameru oko onoga na šta odlučite da se fokusirate. Venera će toliko dugo ostati u vašem znaku jer će 22. jula krenuti retrogradno. Što je vaš rođendan bliži ovom datumu, veća je verovatnoća da ćete to osetiti. Retrogradna Venera je vreme da ispitamo naše odnose da vidimo kako nam služe. To nisu samo naše romantične veze, već i odnosi koje imamo sa samim sobom i sa novcem. Obratite pažnju na ono što vam se dešava tokom sezone Raka u vezi sa vašim vezama, jer može dati nagoveštaj o temama koje će retrogradna Venera imati za vas. U stvari, moraćete da obratite pažnju na teme koje se pojavljuju u vašem životu oko 20. juna, jer tada Venera ulazi u fazu senke i počinje da se priprema za to retrogradno putovanje. Vrlo je verovatno da će preovlađujuće teme u ovom trenutku biti ključni faktor u vašim retrogradnim časovima. Retrogradna Venera je u suštini vreme otvaranja srca. To nas vodi da otvorimo svoja srca dublje i šire, ali taj proces često zahteva iskopavanje nekih rana, suočavanje sa nekim prošlim navikama, a možda čak i okončanje veze ili dinamike odnosa.