Mesečni ljubavni horoskop za jul 2023. godine!

Ovan

Ljubavnih avantura u julu biće na pretek! Postoji mnogo prilika za slobodne da se zabave ili imaju ozbiljnu vezu. Flerta i pažnje suprotnog pola biće na pretek. A porodica će želeti da osveži odnose. Sve u vašim rukama! Romantični odmori, zajednička putovanja - sve to će doneti nove note i prijatan ukus.

Bik

Što više brinete o sebi, to ćete imati više sreće u svom ličnom životu. Slobodni ljudi su zainteresovani za nova poznanstva - budite spremni za njih i budite otvoreni. Možda ćete odmah pronaći zajedničke vrednosti i interese. Da biste harmonično započeli vezu, zapamtite svoje potrebe, omiljene stvari i posvetite se samorazvoju. Za one koji su već u vezi, ovaj mesec će inspirisati dublju vezu. Poverenje će dati razgovor o zajedničkim planovima i novom nivou intimnosti sa partnerom.

Blizanci

U julu vredi kontrolisati svoje emocije. Vaša eksplozivna priroda može da zakomplikuje ljubavne odnose. Potražite kompromisna rešenja koja će zadovoljiti i vas i vašeg partnera. Ovaj mesec stvoriće povoljne uslove za jačanje odnosa i pronalaženje harmonije u porodici. Usamljeni, pogledajte okolo! Čini se da u neposrednom okruženju postoji vaša srodna duša.

Rak

U vašem ličnom životu neće biti promena... Ako ste umorni od sukoba u porodici, postanite mekši i diplomatičniji. Prestani da kontrolišeš sve! Vidite, možda je voljenim osobama potrebna vaša podrška i briga. Ako ste umorni od praznih romansa, napravite pauzu i fokusirajte se na svoje zdravlje i samorazvoj. Pokušajte da se držite podalje od bilo kakvih ljubavnih sukoba i drama.

Lav

Jul će vam biti vruć mesec! Porodice treba da odvoje vreme za svoju drugu osobu.  Setite se najboljih trenutaka, govorite i obavijajte partnera nežnošću i ljubavlju. Verujte, između vas još uvek gori iskra! Za usamljene ljude, romansa može iznenada da se razbukta, gde osećanja zasene um. Dajte sebi vremena da istražite svog partnera i njegove prave namere. Ako se strasti ne smire do kraja meseca, možete razmišljati o ozbiljnoj vezi.

Devica

Ispunite svoje srce ljubavlju. Do kraja jula može doći do oštrine i hladnoće u odnosima. Ne dozvolite da se ovo desi! Bilo bi lepo dogovoriti zajednički odmor. Ne gradite stroge planove - budite spontani. Slobodni će se naći u samom centru ljubavnih strasti. Imaćete mnogo šansi da započnete novu romansu ili oživite staru. Dajte svoju ljubav samo onima koji uzvraćaju!