Horoskop za vikend od 30. juna do 2. jula 2023!

Ovan

Ovaj vikend ćete se najbolje osećati ako ga provedete na odmoru uživajući u morskom vazduhu i sunčevim zracima. Organizujte kratak izlet sa svojim najmilijima i neka zabava počne!

Bik

Ne zaboravite da za kvalitetnu romantičnu vezu uvek morate da se trudite. Predložite spontano putovanje da ponovo dokažete svoju ljubav. Vaš partner će ceniti ako preuzmete inicijativu i pokažete šta želite od veze.

Blizanci

Ovaj vikend je pun unapred dogovorenih planova. Iako inače volimo da se odmaramo vikendom, za vas će to biti prilično naporna, ali pre svega radosna tri dana.

Rak

Tokom vikenda očekuju nas razne poslovne obaveze koje su se ranije nakupile. Naravno, to ne znači da neće biti vremena za odmor i mala zadovoljstva. Očekuju vas druženje i manja slavlja!

Lav

Ovog vikenda konačno je vreme za slobodne dane i kratka putovanja na kojima ćete napuniti baterije. Uživajte u svakom trenutku, očekuju vas dani ispunjeni srećom i smehom.

Devica

Nedavno su vas mučile neke veze iz prošlosti koje ste već analizirali do najsitnijih detalja. Možda je najbolje pustiti da vreme ide svojim tokom i pokazati gde stojite sa tom osobom. I ovog vikenda vas očekuju zabavne aktivnosti u kojima ćete uživati.

Vaga

Neki odnosi su narušeni zbog nesporazuma. Komunikacija je stoga važna u svim odnosima koje gradimo sa drugima jer nam pomaže da bolje razumemo jedni druge. Naoružajte se strpljenjem i ovog vikenda razgovarajte o stvarima koje su vam ranije izmakle kontroli.