Pun Mesec u znaku Vodolije očekuje nas 1. avgusta. Pošto lunarni ciklus traje 29,5 dana, to znači da ćemo u avgustu imati još jedan pun mesec - 30. avgusta (plavi mesec u znaku Riba). Oba puna meseca će biti Super Meseci, što znači da će biti bliže Zemlji i mi ćemo jače osetiti njihove efekte.

Dva puna Super Meseca u istom mesecu ukazuju na snažnu želju da se oslobodimo, pustimo i ostavimo sve što više ne rezonuje sa našim bićem, piše foreverconscious.com. U septembru 2023. osećaćemo se oslobođeni zbog toga i stvaraćemo prostor (fizički i emocionalno) za nešto bolje.

Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta je savršena ulazna tačka za ovo putovanje. Sadrži slatku, isceljujuću vibraciju, koja nas vodi da se nežno i s ljubavlju pripremimo da se oslobodimo svega što je teško. Verovatno ćemo osetiti snažne isceljujuće vibracije, posebno kada je u pitanju naše srce. Ova energija koja isceljuje srce će se dalje intenzivirati kako je Venera, planeta ljubavi, duboko retrogradna. Možemo osetiti kako bolne emocije, slomljena srca, tuga i razočaranja izbijaju na površinu. Možda se osećamo posebno osetljivo, i iako može biti intenzivno, posebno pre punog meseca, osetićemo veliko olakšanje kada prođe.


Vodolija je prozračan, racionalan znak, što znači da će energija biti koncentrisana oko naših glava. Možda nam je teško izaći iz glave. Iako može biti izazovno, neophodno je zastati i saslušati šta misli imaju da nam kažu.

Zapisivanje stvari ili razgovor sa prijateljem može doneti olakšanje. Energija Vodolije može nam pomoći da stvari sagledamo intelektualno, logično, ali i iz stanja neutralnosti kako bismo doneli najbolju odluku za budućnost. Naravno, proces nije uvek tako uredan, ali znajte da imate isceljujuću energiju na svojoj strani. I znajte da će ovaj Pun Mesec podržati vaše putovanje, posebno ako postoji nešto što morate da napustite u svom životu. Snažno vreme za čišćenje i resetovanje vašeg sistema!

Koristite njegovu energiju da očistite, detoksikujete i izbacite negativne misli iz svog bića.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO:

Kako da napravite detoks kupku za vreme punog Meseca Instagram/jess.hopson