Dok nedelju počinjemo punim Mesecom u Vodolijii skokom pozitivne energije koja nam dolazi preko Mesečevog trigona Urana, možemo biti sigurni da će neki od nas uživati u lepoj nedelji ispunjenoj ljubavlju, samopouzdanjem i nadom.

Ova nedelja ima svoje izazove. Međutim, ako smo pametni i postojani, možemo prevazići prepreke. Za zaljubljene, to je nedelja za koju treba vremena da se dođe do onog slatkog dela, ali za tri horoskopska znaka to vreme neće samo biti vredno čekanja, već će biti dragoceno i puno pouka.

Najsrećniji ljubavni horoskop za 3 horoskopska znaka ove nedelje:

BIK

Da je trebalo da raskinete sa svojim partnerom, to bi se već dogodilo. tako da kada ova nedelja dođe sa svim svojim iznenađenjima, već znate da ne postoji ništa što bi moglo da stane između vas i vaše ljubavi. Nedelja od 31. jula do 6. avgusta 2023. obećava nekoliko iskušenja, ali već znate da ste izdržali test vremena i možda čak vidite koliko je univerzum pametan što vas stavlja pred izazove.

Ko bi mogao da zamisli da biste mogli da nadmudrite univerzum? A opet, šta god da uradite ili ne uradite deo je plana. Smešno kako to ostati imuni na sve nedaće. Već ste dobili ovu bitku. Sada je vreme da se opustite.

STRELAC

Ništa ne može da osujeti vašu ljubav prema nekome koga doživljavate kao svoju srodnu dušu. Ne morate čak ni da vidite ovu osobu. Samo jedna njihova reč i cela vaša nedelja je bolja. Ne postoji ništa što bilo koji tranzit može učiniti povodom toga. Možda ćete imati svoje trenutke tu i tamo, jer postoji nekoliko bezobraznih tranzita samo da bi vam pritisli osetljiva mesta, ali to neće ni približno umanjiti vašu odlučnost.

Volite tu osobu i to je kraj te priče. Nije vas briga šta drugi ljudi misle ili očekuju. Vodićete svoj život na svoj način, a osoba koju poznajete kao ljubav vašeg života putuje istom putanjom. Ne volite ih kao predstavu za druge. Ovo je vaša ljubavna priča i ničija više.

JARAC

Sezona Lavova nije uvek vaše omiljeno doba godine, a tokom ove prve nedelje od 31. jula do 6. avgusta, možda ćete se osećati kao da ste pod pritiskom. Saturnova energija generalno radi u vašu korist i takođe može da vas natera da osećate da treba da uradite nešto što ne želite. Što se tiče vašeg ljubavnog života, možda ćete čak i odbaciti pomisao da 'morate da uradite' bilo šta.

Ipak, ova osoba zaslužuje vašu punu pažnju, a na duge staze, shvatićete da vas vaš ego sprečava da doživite njihovu ljubav u potpunosti. I tako ćete, poput pametnog i sposobnog Jarca kakav jeste, spustiti gard i otvoriti se ka ljubavi. Ono što dobijate u zamenu za toliko truda je prelepo iskustvo ljubavi i dobrote. Na kraju krajeva, vredelo je. Uživajte u nedelji ljubavi.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO: