Pročitajte nedeljnu numerološku prognozu od 7. do 13. avgusta 2023. koju je pripremila numerolog Lili Sorum. Ako ne znate koji je vaš broj životnog puta, proverite ovde.

Izazovi 32. nedelje
Energija u ovom trenutku još više fluktuira i na neki način ponovo proživljavamo prošlost. Otkrivaju se naši strahovi i bes, kao i naša želja za slobodom i pripadanjem, što može izgledati kontradiktorno. Pouka koju nedelja donosi snažno je povezana sa samoljubljem. Zdrava ljubav može da podnese odbacivanje, loše raspoloženje, gubitak, kao i radosne trenutke. Kako se ponašate kada ste neraspoloženi? Kakav je vaš unutrašnji dijalog?

Osećanja u ovom trenutku mogla bi da nas potpuno povuku i odvedu na puteve i odluke koje nam nisu najtipičnije. Dozvolite sebi to iskustvo. Pre svega, ostavite situacije koje vas ne jačaju, ne poštuju i koje nisu vam nisu doprinos. To nije sebično. Ne biste pili otrov samo zato što vam je ponuđen, zar ne?

Pitanja za pomoć:

  • Ko vam ide na živce?
  • O kome ili čemu imate negativno mišljenje?
  • Zašto bi to bio tvoj posao?

Povoljno je vreme za:

  • Transformacija
  • Zaključci
  • Odnos ljubavi sa samim sobom

Životni put broj 1
Imate sreće – uskoro ćete uskočiti u nešto novo, ali samo ako krenete u pravom smeru.

Životni put broj 2
Fokus će biti na odnosima sa drugima ali i onom koji negujete sa sebom. Međutim, možda je vreme da drastično promenite način na koji razgovarate sami sa sobom.

Životni put broj 3
Budi se osećaj bespomoćnosti iz detinjstva. Možda niste imali priliku da se izrazite na način na koji ste želeli ili još niste u potpunosti prihvatili deo sebe.

Životni put broj 4
Strah ima velike oči, ali su iznutra je šuplje. Koji deo vašeg života je prazan? Ako se osećate neispunjeno, vreme je da pretvorite bol u radost.

Životni put broj 5
Promena je uvek važna, ali ovog puta može izgledati kao da idete unazad. Imate još jednu šansu. Iskoristi ga za sreću.

Životni put broj 6
Ljubav ne boli, ali nas bole ljudi – posebno oni kojima smo najviše verovali. Sada je vreme da se pozabavimo najvećim izdajama.

Životni put broj 7
Razum i osećanja bi ovih dana mogli da igraju bitku veka. Ali možda bi bilo najbolje da jednostavno sačekate da se vaš unutrašnji sukob malo smiri?

Životni put broj 8
Moramo biti kristalno jasni u svojoj odluci i izboru. Da li znate tačno šta želite, zašto i kada?

Životni put broj 9
Život nikada ne ide unazad, rast je uvek napred. kada ćeete odrasti? Vašem unutrašnjem detetu ste potrebni kao odrasla osoba.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO: