Mesečni horoskop od 21. avgusta do 20. septembra 2023. godine u vladavini Device!

Ovan

Kako sezona Device počinje 23. avgusta, osećaćete se povučenije nego inače i možda ćete se zateći da malo pažljivije ispitujete reakcije onih oko vas. Plavi Mesec u Ribama 30. avgusta biće posebno značajan pokretač za vas dok se bavite nekim dubokim problemima i pitanjima koja su vam već neko vreme privukla pažnju. Moraćete da donesete odluku o tome kako želite da postupite, a ta odluka može zahtevati od vas da se oprostite od nečega ili da raskinete sa nečim što vam više ne služi…

Bik

Otpustićete stvari koje su vas sprečile da se osećate slobodnim da budete ono što jeste. Takođe, osetićete potrebu da prekinete neka prijateljstva ili da se rešite nesigurnosti koje su vas blokirale da uspostavite veze sa drugima. Ovo je sjajno vreme da se vratite projektima, hobijima ili čak karijeri koja je uzbudljivija i usklađenija.

Blizanci

Retrogradni Merkur će uticati na vaše raspoloženje, misaoni proces i sposobnost komunikacije, ali ne nužno na loš način! Retrogradni Merkur nas zapravo može učiniti intuitivnijim i prisiljava nas da se oslanjamo na sopstveni unutrašnji kompas umesto da tražimo spoljnu potvrdu. Moguće je da ćete morati da budete sa članom porodice kako biste mu/joj pružili emocionalnu podršku na kratak vremenski period.

Rak

Primetićete kako se vaše srce budi, pa ćete na određene situacije gledati kroz prizmu saosećanja. Samo budite sigurni da proširite to saosećanje na sebe u tom procesu! Nemojte biti previše strogi prema sebi, posebno ako su se pojavili izazovi. Ne zaboravite da podignete svoje samopouzdanje i iskoristite ga za brigu o sebi, založite se za sebe i birajte za sebe samo ono što je u skladu sa vama.

Lav

Poštovanje dostignuća i borbi je veoma važno i hrani naš um i dušu - budite svesni toga. Čak bi vam se mogle otvoriti i nove finansijske mogućnosti, što će značiti da se vaš trud zaista isplatio. Pred vama je sjajan provod!

Devica

Koristite sunčevu energiju da napunite svoje baterije. Odvojite vreme da se usredsredite na svoje strasti, ponovo se povežite sa svojim pravim ja i proslavite sve što ste postigli. Kako se Sunce kreće u Devici, vaša vladajuća planeta Merkur ulazi u retrogradno stanje. Retrogradni Merkur može da donese konfuziju, kašnjenja i pogrešnu komunikaciju, međutim, to je takođe moćno vreme za rad na sebi – iskoristite to na najbolji način.