Bik je jak u svim sferama života, Škorpije su uspešne u karijeri i poslovnom svetu, dok od svih astroloških znakova, Jarac ima najveću dozu samokontrole u ​​svim oblastima života.

BIK

Sve snage Bika - strpljenje, praktičnost, pouzdanost, posvećenost i odgovornost - čine ih neverovatno moćnim. Bik je najmoćniji znak jer ima idealan tip ličnosti da bude jak i odgovoran u svim sferama života.

Bilo da je profesionalni, društveni ili fizički, ovaj horoskopski znak dominira u svakoj prostoriji u koju uđe. To im dobro služi u karijeri, odnosima i porodičnom životu.

ŠKORPIJA

Sklonost da budu žestoki i odlični lideri čini Škorpiju još jednim moćnim znakom zodijaka. Asertivna i strastvena priroda Škorpije čini ih idealnim liderimau bilo kojoj oblasti života i daje im posebno velike šanse da budu moćni u svetu karijere i poslovanja. Hrabri i tvrdoglavi, Škorpija će verovatno prihvatiti teške izazove dok je snalažljiva.

LAV

Lavova sklonost dominaciji, kojoj je teško odoleti, čini ih veoma jakim. Ovo posebno važi u socijalnom smislu. Naravno, Lav ponekad može izgledati pomalo arogantan, ali to je zato što imaju toliko uticaja na svoje vršnjake i rođeni su vođe. Oni znaju da preuzmu kontrolu i nametnu se.

STRELAC

Sklonost Strelca da budu optimisti, idealisti i entuzijasti, pomešana sa njihovim smislom za humor, daje im ogromnu količinu emocionalne snage i moći. Takođe, Strelci će najverovatnije učiniti apsolutno sve da ostvare svoje ciljeve, ma koliko to bilo teško. Guraju do kraja i ne odustaju. To je samo još jedan pokazatelj visoke emocionalne snage i moći.

JARAC

Od svih znakova u astrologiji, Jarac ima najveću dozu samokontrole u ​​svim oblastima života. Ovo je posebna vrsta moći sama po sebi. Zbog toga su Jarci najverovatnije fizički spremni, što znači da nisu preopterećeni dijetalnim ili fizičkim ograničenjima. Njihova snaga volje ih čini tako jakima.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: