Početak sezone Vage je uvek povoljan trenutak jer se poklapa sa septembarskom ravnodnevnicom, a ravnodnevica predstavlja promenu toka energija. Kada započnemo sezonu Vage, osetićemo da se na neki način ogleda prekretnica u našim životima. Osećaj promene i pomeranja pojačaće pomračenje Sunca koje pada 14. oktobra, što je verovatno najznačajniji događaj sezone Vage i deluje kao portal za nove početke. Pre pomračenja Sunca, 29. septembra imamo pun Mesec u znaku Ovna i predstavlja idealno vreme za manifestacije.

Energija Vage nas vodi da pronađemo ravnotežu; saradnju umesto kompromisa uz poštovanje sveta oko nas. Rad sa ovim temama pomaže nam da ostanemo fokusirani u svakodnevnom životu. 

OVAN

Vaga donosi harmoniju i ravnotežu u životu. Sada je vreme da se usredsredite na svoje odnose i pokušate da bolje razumete druge ljude. Budite strpljivi i prilagodljivi da biste postigli harmoniju u svim aspektima života. Do sada ste često previše vremena posvećivali poslu i radnim zadacima, ali pokušajte da više pažnje posvetite svojim najmilijima i porodici. Bili biste umorni i iscrpljeni zbog previše posla, a upravo pažnja najbližih nas podstiče da radimo i brinemo o sebi.

BIK

Ova sezona će doneti priliku za finansijsku ravnotežu. Vreme je da se pozabavite svojim finansijskim planovima i investicijama. Takođe, budite otvoreni za ljubavne izazove i ne zaboravite da pokažete svoju emotivnu stranu svom partneru, i koristite stabilnost i strpljenje da postignete bolju vezu.

BLIZANCI

Ova vladavina Vage naglašava komunikaciju i odnose. Vaša reč postaje vaša moć, pa je važno da komunicirate jasno i sa saosećanjem. Budite otvoreni za nove ideje i budite spremni na kompromis kako biste održali harmoniju u svim vašim odnosima. Putovanja i nova iskustva će vam takođe doneti radost.