Gabrijela Bernstajn je autorka nekoliko bestselera od kojih je jedan od najpoznatijih knjiga “Superprivlačenje – manifestujte život kakav niste mogli ni da sanjate” (Harmonija). Njene tehnike i alati pomažu milionima ljudi da dostignu svoje potencijale i kreiraju život kakav žele. Njena misija je usklađivanje sa univerzumom, a kroz svoj rad pokazuje i drugima kako to da učine.

Predstavljamo vam 10 moćnih citata za superprivlačenje u stilu Gabrijele Bernstajn.

1. Možemo da budemo žrtve sveta kakvog ga vidimo ili možemo da izaberemo perspektivu iz koje prošla bolna iskustva prepoznajemo kao katalizator promene.
2. Zapamtite da ste vi duša koja prolazi kroz ljudsko iskustvo.
3. Ključ spokoja je verovanje da vas univerzum podržava.
4. Sve što se dešava u našem životu stavlja nas pred izbor: možemo da ih pustimo da nas oprhvaju ili možemo da im pomognemo da nas usmere ka milosti.
5. Kada se dobro osećate, u vama postoji vibracija radosti koja podiže i ljude oko vas.
6. Ako živimo samo od dostignuća do dostignuća ne dozvoljavamo sebi da uživamo u raskošnom iskustvu života.
7. Razlog zašto želite bilo šta u životu jeste zato što mislite da ćete se odlično osećati kada to nešto dobijete. Ali ako se ne osećate dobro dok radite na svojim postignućima ne možete ni da ostvarite šta želite. Morate biti zadovoljni sa onim što je sada dok stremite ka boljem.
8. Svaka misoa koju imate je poruka univerzumu. A univerzum uvek odgovara sa DA na vaše misli, energiju i emocije. I zato ćete ono što šaljete primiti nazad, hteli to ili ne.
9. Kada naučite da prihvatite odbijanje kao putokaz dobićete priliku da pratite tok univerzuma, da ojačate svoju veru u plan koji on ima za vas.
10. Samo vi birate kako vidite svet. Vi ste onaj koji sanja u svom snu.

Izvor: Sensa