U nedelji koja je pred nama oduševiće vas energija koju donosi Sunce u znaku Vage. Intenzivne emocije će vas odvesti do prijatnih odluka. Takođe ćete ih rado pustiti da dođu do izražaja. Trudićete se da se što lepše izrazite u svim oblastima delovanja. Bićete veoma uspešni ako se obrazujete, jer ćete lakom vazdušnom energijom upijati znanje i istovremeno shvatiti da nadograđujete svoju mudrost. Ne izbegavajte moguće prepreke ili komplikacije, radije ih rešavajte na diplomatski način.

Postojaće mnoga očekivanja koja vas mogu tiho uznemiriti, jer će se određene stvari odvijati sporije. U vezama u kojima je u proteklom periodu bilo nerazumevanja, sve će polako početi da se sređuje.

Biće manje intenzivnih smena na poslovnom planu, pa se može desiti da vam treba više odmora, možda čak i da postanete malo lenji. Polako ćete se orijentisati na nove priče, ali sa prizvukom neodlučnosti.

Sa smirenom energijom, možete izgraditi stabilne mostove preko ponora koji su vas u prošlosti dovodili u sumnju. Više ćete ceniti zajednicu, umetnost i lepotu u širem smislu. Ovo je nedelja sabranih misli, pa je iskoristite u produktivnom pravcu. Na polju posla bićete u principu ambiciozni, ali naporan rad neće biti najbolji za vas. Poželećete da sve radite lako, na intelektualnom nivou. Svideće vam se estetske stvari koje ćete teško dobiti ili kupiti. Zaljubljeni, sa ovim uticajem, bićete neodoljivi romantičar, nadaren mnogim prijatnim komplimentima.

Iako ste možda neodlučni, insistiraćete da se sve izbalansira. Moći ćete da pronađete pravo rešenje i da objedinite važne informacije u zaokruženu celinu. Razgovor će sa sobom poneti notu mirne komunikacije, lakše ćete verovati nego inače i očekivati da vas niko neće manipulisati.

MERKUR U DEVICI
Merkur u znaku Device uputiće vas na promišljene odluke na polju karijere. Moći ćete da se udubite u svaku situaciju i sastavite detaljan plan. Proslavićete se svojom marljivošću i budite misao o materijalnoj stabilnosti. Uradićete sve da progurate nered i da se smirite.

VENERA U LAVU
Venera u Lavu biće učiteljica u pravcu kako da budete što hrabriji i zadovoljniji u ljubavnim vezama. Žudećete za raznim avanturama, ništa vam neće izgledati nemoguće. Reči će biti tople, dozvolićete sebi više nego inače. Dolaze i pozitivne transformacije, koje će posebno osetiti oni koji su trenutno nezadovoljni u svom odnosu.

UTICAJ MESECA ZA SVAKI DAN

U ponedeljakće vas pratiti uticaj Meseca u znaku Vodolije. Gledaćete drugačijim očima na sve moguće komplikacije, postupićete odlučnije, što može da vas spase u teškoj situaciji. Biće vas u iskušenju raznovrsnija garderoba i teško ćete odoleti kupovini na mreži. Uticaj će biti snažno povezan sa percepcijom, zato budite pažljivi sa rečima koje ne možete da vratite kada ih izgovorite. Pre svega, čuvajte se svadljivosti i visokog ega.

U utorak će Mesec biti u Vodoliji, pa će vam se misli proširiti i omogućiti vam da napravite korake napred. Sigurni u sebe, držaćete se svoje pozicije, prilagođavanje ovog puta neće biti zanemareno. U ljubavi reči neće biti dovoljne, trebaće vam konkretni postupci. U pozitivnom smislu, ukazuje vam se ako nećete biti opterećeni srećnim slučajnostima. Energija vazdušnog znaka inspirisaće i one najuzdržanije, pa ćete poželeti društvo.

U sredu Mesec prelazi u znak Riba, a biće i konjunkcija Meseca i Saturna. Nežno i sanjivo ćete dodirivati svoju podsvest i nastojati da se mirno nosite sa svime što će vam se desiti. Preporučuje se da tri puta razmislite pre nego što nekoga kritikujete, jer će u vazduhu biti povećana osetljivost. Razmišljaćete o emocijama i doživeti mnoge duboke unutrašnje transformacije. Promišljenost vas može spasiti od nepredvidivih komplikacija.

U četvrtak će vas pratiti energija Ribe, a biće i konjunkcija Meseca i Neptuna. Dan će biti povoljan za razne rituale lepote, posebno one koji se odnose na kožu, jer će žudeti za vlagom. Dobro pamćenje može da vas spase nevolja, naći ćete se i u fizičkim poslovima, jer ćete biti vredni i uporni. Osetljivost će se uglavnom odnositi na percepciju odnosa, želećete više pažnje. Možete pasti u čudan svet misli, koji možda nije najrealniji.

U petakMesec prelazi u Ovna i biće pun. Osetljivost će se povećati, kako u odnosima, tako i u karijeri i saobraćaju. Vreme nije najpovoljnije za stvari materijalne prirode, bolje ćete se osećati u duhovno obojenim energijama koje će vas zvati u svoje dimenzije. Intenzivna energija svojom snažnom vibracijom će iskovati ljutnju, stvoriti zavist i osvetu. Um stoga treba da bude aktivan i potpuno zaokupljen pozitivnim razmišljanjem, što će vas spasiti od nevolja. Čuvajte se nepromišljenih postupaka.

U subotu će vas vatrena energija Ovna ubediti da napravite neki važan korak. Suočićete se lakše nego inače, na veoma direktan način, što vas navodi na svetlije misli. Ljubavne veze će biti strastvene i nestašne u isto vreme. Dolaze brze mere koje daju trenutne rezultate. Samopotvrđivanje, prihvatanje izazova i pokretanje kratkoročnih projekata vode vas napred. Bićete spremni i sposobni da delujete i nastupate sa povećanim samopouzdanjem.

U nedelju Mesec prelazi u znak Bika, pa će se probuditi želja za sigurnošću, mirom i udobnošću. Cela stvar može malo da se uspori. Biće vam teško da odolite primamljivim ukusima, pa nećete kontrolisati apetit. Um će biti fokusiran na kvalitet života i samopoštovanje, tražeći način da obezbedi svoje udobno mesto. Iskoristite ovaj uticaj da razmislite o onome što smatrate vrednim i zapitajte se šta možete naučiti o sebi.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO: