Astrolozi su otkrili koji dani u oktobru za nas mogu biti najuspešniji i zašto! Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

2. oktobar – Opozicija Merkura i Neptuna

Neptun je planeta koja pomaže u prevazilaženju poteškoća, posebno u tako jakom aspektu Merkura. Ovo će biti najbolji dan u mesecu za karijeru, posao, poslovne pregovore.
Ako imate nedovršene poslove, 2. oktobra se situacija menja.

5. oktobar – Merkur prelazi u znak Vage

Merkur u Vagi je uvek dobro vreme za opuštanje, posebno prvog dana ovog položaja. Pokušajte da se odvojite od posla tokom dana da se opustite.
Komunikacija i romansa će biti u prvom planu.

10. oktobar – datum ogledala

10.10. je veoma jak i povoljan dan. U ovom trenutku biće korisno komunicirati sa voljenima, započeti nove projekte na poslu. Takođe je korisno pokazati interesovanje za nove hobije.
Ovo je veoma dobar dan kada će nas sam Univerzum uputiti na pravi put ako smo zbunjeni.

11. oktobar – Plutonov izlazak iz retrogradnosti

Izlazak ove planete iz retro faze je veoma prijatan događaj. Ne morate da se plašite da budete sami na ovaj dan. Većina zanimljivih i važnih ideja doći će nam na današnji dan.
Ne sumnjajte u sebe i svoje voljene. Budite otvoreni za konstruktivnu kritiku na ovaj dan snage, biće veoma korisno.

12. oktobar – Mars prelazi u znak Škorpije

Mars u sazvežđu Škorpije nas ponekad tera da radimo čudne i ne baš dobre stvari, ali ovakav položaj planete značajno povećava energiju ljudi. Na ovaj dan ne možete sedeti besposleni, inače će snažno oslobađanje energije ići ka nečemu lošem. Biće mnogo lakše postići uspeh u bilo kojoj oblasti.

Želimo vam sreću i povoljan vetar u mesecu oktobru. Neka posledice pozitivnih događaja traju što duže.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: