Pred nama je novi mesec, koji će nekima biti posebno dobar. Proverite ko će imati više sreće i unutrašnje snage u oktobru.

Devica

Osetićete snažnu želju za istraživanjem ovog meseca. Možda ćete želeti da odete na nepoznata mesta ili vas očekuje zanimljivo unutrašnje putovanje. Pratite svoj poziv jer će vas on odvesti do najneverovatnijih uvida koji će vam mnogo koristiti u budućnosti.

Strelac

Iako inače volite raznolike dane i neočekivana druženja, oktobar će za vas biti prijatno miran. Ovo je sjajan trenutak da se fokusirate na sebe i zapitate se ko ste zaista i šta želite. Posvetite sebi dodatnu pažnju i otkrijte šta je vaša suština. Možda je ovo period kada tražite psihoterapeutsku pomoć koja vam odgovara, a koja vam može doneti mnogo sreće i zadovoljstva.

Jarac

Očekuje vas sreća na polju karijere i finansija. Možda ćete biti unapređeni na poslu ili ćete biti nagrađeni za svoj rad. Ali to će se desiti samo ako ostanete verni sebi i svojim principima čak i kada bi lakši način bio nešto drugo. Ali zapamtite da vaš uspeh u karijeri zavisi od vašeg odnosa sa roditeljima.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO: