Neki znakovi će plivati ​​kroz sve nedaće poput ribe u vodi, dok će drugi biti manje srećni. Pojedini znakovi biće i među retkim srećnicima koji će upoznati ljubav svog života, drugi će imati brojne poslovne ponude, treći će profitirati na čudne načine, no novac će svakako doći u njihove živote.

Turski astrolozi otkrilisu koji znakovi će imati najviše sreće u poslednjim mesecima 2023. godine.

Aslan (Lav) – najsrećniji znak
Lavovi će svakako biti među najsrećnijima ove godine. Zračiće pozitivnom energijom koja će da im pomogne da postignu gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav.
Zvezde su Lavovima naklonjene više nego ikad, pa je savet da iskoriste povoljan astrološki aspekat na svim poljima, a posebno u ljubavi. Zahvaljujući svojoj neverovatnoj harizmi, Lavovi će ostaviti dobar utisak na svoje sagovornike, što će da im pomogne ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i na finansijskom planu.

Basak (Devica) – drže sve konce u svojim rukama
Device su inače vrlo oprezne i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici su Merkur i Saturn, a i naredne godine biće u prilično povoljnom položaju.
U 2023. Device će držati sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još sposobnijima i veštijima na svim poljima. Narednih dana postepeno, jedan po jedan, rešavaće velike i važne probleme. Zvezde savetuju da je to najbolji način da zablistate punim sjajem.

Vaga (Vaga) – novac dolazi
2023. godina je vrlo turbulentna za Vage. Pripadnici ovog znaka su u potpunom haosu. Oko njih će se svašta događati, prilike će se samo pojavljivati, a moguće je da će koju dobru propustiti. Možda bi se svaki drugi znak trebalo da se zabrine, ali ne i Vaga.
Zvezde im poručuju da je ovo idealno razdoblje za njih. Ostatak godine daće vam dosta prilika za uspeh, posebno na finansijskom polju. Prema turskom horoskopu, 2023. godina je jedna od najupečatljivijih godina za rođene u ovom znaku. Vage bi trebalo tako da razmišljaju.

Akrep (Škorpija) – ostvariće stari san
Škorpijama će ova godina biti odlična, a u njoj će moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, ove godine će ili ostvariti ili će biti na korak od ispunjenja želje. Sve se dešava ubrzano.
Škorpije neće imati vremena za oklevanje, a ispostaviće se da je to najbolje za njih. U 2023. godini će uspeti da iz najtežih situacija izađu kao pobednici, tako da za njih nema bojazni na bilo kom polju da pokušaju da okušaju sreću.

Balik (Ribe) – pod zaštitom Zvezda
Ribe su u izuzetno pozitivnoj situaciji, za njih nema prepreka u ovoj godini. One su se naoštrile da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put.
U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svakom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u 2023. sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama. Ma koliko životnih problema da naiđe Ribe će iz njih izaći kao pobednici. prenosi krstarica.com.

(Sensa)

BONUS VIDEO: