Saznajte šta vašem znaku donosi veliki mesečni horoskop za novembar 2023. godine!


OVAN

Novembar će Ovnu doneti mnoge prepreke sa kojima će ovaj vatreni znak morati da se nosi. Na poslu može doći do nesuglasica, a vi ćete morati da branite svoje mišljenje. Možda postoji i neko blizak vama ko će pokušati da vas izda. Pošto ćete se u ovom periodu ponašati intuitivnije nego inače, prepoznaćete ko vam je verni prijatelj, a ko se samo igra sa vama. Međutim, ovaj mesec možete iskoristiti za čitanje i učenje, jer će učenje ići glatko.

U novembru, Ovnovi će se fokusirati na finansije. Pokušaćete da razvijete načine da ostvarite veći prihod i izdvojite nešto novca. Možda potcenjujete situaciju i delujete ishitreno, pa nemojte oklevati da tražite savet od nekoga kome verujete. Jesen je kritična i po zdravlje. Telo se polako navikava na prelaz između godišnjih doba i treba mu pomoći. Vodite računa o sebi i nemojte se previše truditi u stvari. Sredinom novembra povećavaju se vaše šanse za migrene i zubobolju.

BIK

Novembar će Bikovima doneti mnogo motivacije da promene svoje živote. Najveći akcenat ćete staviti na svoje zdravlje, jer ćete se u ovom periodu suočiti i sa blagim zdravstvenim problemima. Zato pokušajte da promenite svoju ishranu kako biste se osećali zdravo i puni energije. Istovremeno, ovaj period je idealan za manja poboljšanja u domu, jer ćete biti puni kreativnih ideja. Međutim, nemojte se upuštati u ogromne rekonstrukcije; ovo zahteva više koncentracije, što će vam nedostajati ovog meseca.

U novembru, Bikovi će imati tendenciju da izbegnu svoje dužnosti i promene način života. Ovo automatski ne mora biti ni negativno ni pozitivno. Uzmite u obzir sve prednosti i nedostatke i ljude na koje bi to moglo uticati. Ako pokušavate da se izvučete iz nevolje, razmislite o tome da li bežanje zaista pomaže ili samo odlaže problem.

Ovog meseca pun Mesec će biti u položaju Bika, pa posebno pazite na njegov uticaj na zdravlje. Trebalo bi da izbegavate bilo kakvu operaciju ili napor i provodite vreme opuštajući se.

BLIZANCI

U novembru, Blizanci mogu da se raduju mnogim društvenim događajima. Zbog prijatnog držunja koje vam sigurno neće nedostajati, započećete prijateljstva sa novim, veoma interesantnim ljudima, sa kojima čak može da nastane zajednička profesionalna budućnost. Zato negujte svoja nova prijateljstva i razmislite o svakoj rečenici koju želite da izgovorite; mnogo je važno. Što se tiče vašeg fizičkog stanja, bićete veoma spremni. Stoga, nemojte se plašiti da pokušate sa još zahtevnijim sportskim aktivnostima, ali svakako ne zaboravite na dopunu vitaminima; vaš imunitet može biti oslabljen zbog tmurnog vremena.

Novembar je božićna sezona za Blizance. Ne bi trebalo da čekate do poslednjeg trenutka. Izbegavajući predbožićnu groznicu, održaćete mentalno blagostanje koje će vam biti presudno u narednim nedeljama. Bićete veoma rezervisani, odgovorni i finansijski obazrivi na šta ćete u ovom trenutku trošiti novac, što, između ostalog, može doprineti vašoj finansijskoj stabilnosti. Ipak, ne treba štedjeti na kvalitetu hrane koju vaše telo zaslužuje pred praznike i mentalnom razvoju, na primer, u vidu edukativnih kurseva.