Ova nedelja je za stoike - za one od nas koji znaju da održavanje romanse nije lako ali je vredno truda. Merkur je 7. novembra u trigonu sa Neptunom, što nam omogućava da verujemo u nešto dublje od onoga što vidimo na površini. Ovo implicira da će za mnoge parove ovde, posebno one rođene pod tri određena horoskopska znaka, zanemariti spoljašnost zarad ljubavi.

Ova nedelja donosi zrelost u nama, možda onu za koju nismo ni znali da postoji. Nekoliko tranzita Neptuna i Plutona podiže nas sa naših površnih tačaka gledanja i omogućava nam da vidimo širu sliku. Što se tiče ljubavii romantike, možda ćemo tokom nedelje od 6. do 12. novembra 2023. doći na mesto gde vidimo lepotu osobe sa kojom smo.. Ova nedelja donosi otkrivanje karaktera i nadu u ljubav.

Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi do 12. novembra

OVAN

Ova nedelja vam donosi potpuno nov osećaj prema osobi sa kojom ste. Iako ste možda, u jednom trenutku, svog romantičnog partnera pritiskali da se drživaših nemogućih standarda, otkrićete da ćete tokom nedelje od 6. do 12. novembra 2023. popustiti taj pritisak i da vaš partner cveta kada ga ostavite da funkcioniše u svom ritmu. Otkrićete i da vi niste tu da biste "poboljšali" svog partnera - oni će to učiniti sami.
Tokom sekstila Meseca i Marsa 8. novembra, bićete prijatno iznenađeni - i odahnuti kada saznate da je vaš partner savršeno sposoban za veličinu bez vašeg vođstva. Ono što vam je pre samo nekoliko meseci možda bio udarac za ego, sada je ponos zbog uspeha druge osobe bez vaše pomoći.
Niste mislili da možete da se osećate ovako dobro kada nekome niste potrebni, a ipak, uz pomoć tranzita kao što je Merkur u Strelcu, osećate se slobodno. Počeli ste da vidite potencijal u svom romantičnom partneru . Oni nisu produžetak vas samih, već potpuno druga osoba koja deluje na osnovu ljubavi i kojoj  možete verovati srcem. Ova nedelja vam otvara nova vrata kada je u pitanju vaša romansa.

VAGA

Ove nedelje ćete otkriti da je komunikacija između vas i vašeg romantičnog partnera otvara oči. To svakako znači da će biti razlika u mišljenjima i mogućih otkrića o vašem partneru koja niste očekivali. Ipak, ono što naučite o svom partneru ove nedelje može vas zapravo transformisati na načine koji vam pomažu u životu. Ono što na prvi pogled može izgledati šokantno, zapravo ima sposobnost da promeni vaš život na bolje.
Sekstil Merkur Pluton 8. novembra menja sve za vas. Nešto ste dugo prećutkivali i vi i vaš partner. Oboje ste svesni ovoga, a ipak, niko od vas to ne pominje. Danas, uz dodatnu pomoć Mesečevog sekstila Merkur, ne samo da ćete sve izgovoriti, već ćete doći do neverovatnih rezultata.
Ovde ima toliko nade, a kako Mesec ulazi u vaš znak Vage 9. novembra, otkrićete da ste bili blesavi što ste pomislili da ne možete da pređete kroz ovo. Nema više potcenjivanja sebe od sada. Očigledno ste sa nekim ko ne samo da razume, već je briljantan i progresivan. Oni to žele kao i vi, a vi ćete videti nešto u njima ove nedelje što vas inspiriše mnogo više nego što ste mogli da zamislite.

RIBE

Možda ste se uverili da su vas vaši voljeni zapostavili i zaboravili, a posebno vaš romantični partner. Osećali ste se zanemareno i to je postao stil života. Neki bi mogli pomisliti da se sažaljevate, ali nije - jednostavno ste 'navikli na to'.
Venera ove nedelje ulazi u Vagu, a za vas, Ribe, ovo dolazi kao potres. Videćete da je promena neminovna kada je u pitanju vaš ljubavni život. Mnogo toga ostalo neizrečeno između vas i vašeg partnera, a ove nedelje ste oboje znatiželjni da li je bezbedno da samo progovorite i vidite šta će proizaći iz takve komunikacije. Pa, ono što proizilazi iz toga je uspeh i ideja da je budućnost tu ako želite da bude tu.
Doćete k sebi i priznati da ste deo ove veze i da ne možete samo da sedite po strani čekajući da se ona popraviti sam od sebe. Zato ćete iskoristiti prednosti tranzita kao što je Merkur u Strelcu, kao i Merkur u kvadratu Saturna, da biste dobili svoj glas. 

Možda će vas zanimati i nedeljni horoskop od 6. do 10. novembra.

Sensa

BONUS VIDEO: