Šta nam donosi Merkur u Strelcu od 10. novembra 2023. godine? Ulaskom u znak Strelca 10. novembra, Merkur počinje potragu za istinom i smislom, a njegov tranzit kroz taj znak završiće se 1. decembra.

Sada širimo vidike, neke okolnosti u našem životu sagledavamo iz nove, sveže perspektive. Radimo ono što nam ima smisla i ono što podržava našu svrhu. Spremni smo da učimo nove stvari. Skloni smo istraživanju, avanturi, isprobavanju novih stvari. Zainteresovani smo za putovanja i učenje stranih jezika.

Tražimo potpuno iskrenu komunikaciju, ne pristajemo na sive zone. Serum istine je nešto što želimo da imamo u našoj kutiji sa lekovima. Dolazimo u kontakt sa stručnim i obrazovanim ljudima koji svojim znanjem i iskustvom mogu da nam pomognu.

Možda kupite knjigu koja će vas oduševiti i odgovoriti na neka vaša pitanja i otvoriti vrata daljem napretku i razvoju. Uspostavljamo kontakt sa ljudima koji žive daleko od nas. Moguća su i poznanstva sa strancima. Uživajte u širenju granica svog uma usuđujući se da razmišljate na nove načine nego ranije.

Možda će vas zanimati i koji je najbolji dan u nedelji prema astrolozima.

Sensa.hr

BONUS VIDEO: