Četvrtkom vlada planeta Jupiter, koja simbolizuje rast, sreću i obilje. Njegov uticaj pomaže da privučemo sreću i uspeh u naše živote, tako da je četvrtak savršeno vreme za pokretanje novih projekata, donošenje važnih odluka i postizanje ciljeva koji su u skladu sa našim željama.

Jupiter – planeta rasta i obilja

Četvrtak ima mirniju energiju od užurbane srede, ali je pun energije za napredak i lični rast. Četvrtak je naša najveća promena, zbog čega ga mnogi astrolozi smatraju najproduktivnijim danom u nedelji.

Takođe smo srećniji četvrtkom nego drugim danima u nedelji, jer nas Jupiterova energija podržava na duhovnom nivou, pa onda možemo imati pozitivnije misli o svojoj budućnosti i biti motivisaniji za produktivan rad.

Ovo je sjajan dan za učenje, vežbanje zahvalnosti i rad na svojim finansijama. Ako želite da privučete više obilja u svoj život, četvrtak je definitivno najbolji dan za to.

Preporučene aktivnosti za događaj četvrtkom

Izrazite zahvalnost za sve što već imate, jer što se više fokusiramo na stvari na kojima smo zahvalni, nalazimo više razloga za radost.
Napravite tablu sa vizijom: Na velikom listu papira ili na drvenoj dasci priložite pozitivne poruke i inspirativne slike koje predstavljaju život koji želite da živite.

Četvrtak je najbolji dan da sredite finansije, odlučite se za investiciju, potpišete finansijski ugovor ili počnete da radite na sebi kako biste poboljšali svoj odnos sa novcem.

Četvrtak je takođe idealan dan za izvođenje rituala manifestacije, posebno onih koji uključuju novac i obilje.

Kako je četvrtak najproduktivniji dan u nedelji, pogodan je i za učenje nečeg novog jer ćete imati mnogo više motivacije i strpljenja nego inače.

Možda će vas zanimati i koja 3 znaka horoskopa su najsnažnije ličnosti.

Sensa.hr

BONUS VIDEO: