Kada Venera, planeta ljubavi i odnosa, uđe u prostor vašeg doma, imamo priliku da iskoristimo njene blagoslove. Od 8. novembra do 4. decembra kretaće se u znaku Vage i omogućiti nam da nešto ulepšamo i unapredimo u životu, bilo da je reč o partnerstvu, novcu, prostoru u kome živimo, izgledu. Takođe može doći do nekih promena u partnerskom delu života. Neki će se zaljubiti, drugi će produbiti različite nivoe intimnost u vezi, a moguće je i shvatiti da želimo više od veze u kojoj se nalazimo, pa shodno tome treba razmišljati o daljim potezima.

Astrologija nam pruža uvid u najbolje načine da iskoristimo ovu energiju za najviše dobro.

Vreme povezivanja i deljenja

Ovo je vreme kada je poželjno povezivanje sa ljudima na osnovu poštovanja, saradnje, balansa između davanja i primanja. Sada možete drugima da predstavite svoje talente, znanje, ono što radite. Razvijte svoju malu zajednicu na osnovu sličnih interesovanja i ciljeva. Ono što želite, sigurno žele i drugi, povežite se sa njima. Ono što vas boli, postoje ljudi koji doživljavaju isti bol, pronađite ih. Delite i povežite se sa drugima, to može biti lekovito.

Harmonija i nežnost

Tražimo harmoniju, ravnotežu, osetljivi smo na nepravdu, grubost i netoleranciju. Lepota nas inspiriše i podstiče da uživamo, počevši od malih stvari, pa do većih. Više volimo mirna rešenja. Agresivni načini i negativan pristup životu su nešto čemu okrećemo leđa.
Imamo priliku da pomažemo jedni drugima. Povežite se na nove i bolje načine. Da shvatimo da nismo sami i da je sve lakše kada imamo jedni druge.

Činite dobro sebi, učinite to i drugima. I pronađite lepotu u svakom danu. Posle nekoliko nedelja počećete to spontano da primećujete, a svakodnevni život će vam postati jednostavniji i prijatniji, a vi ćete biti ispunjeniji.

Možda će vas zanimati da saznate i koji je najproduktivniji dan u nedelji prema astrolozima.

Izvor: Sensa.hr/ Julijana Oremović, astrološkinja

BONUS VIDEO: